Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Giurgiu, Giurgiu - 32500 EURO

32500 €  De vanzare
Direct proprietar. Se vinde teren 1122mp impreuna cu autorizatie de construire (+proiect tehnic) valabila pentru o locuinta cu 3 camere, parter, de vacanta (aprox. 65Mp construiti). Autorizatia contine tot ce este necesar pentru inceperea lucrarilor – proiect arhitectura, structura, instalatii, design interior, studiul topo, studiul geo, oferta constructor...etc. Pentru mai multe detalii despre proiect, plan parter, plan situatie...etc – contactati-ma la telefon. Terenul se poate vizita oricand. Recomand vizita la teren, privelistea oferita este memorabila si motivul principal pentru achizitie. Caracteristicele terenului: - Caracteristica principala a terenului si a locatiei generale este faptul ca se afla pe un deal intr-o zona de campie astfel prima parte a terenului este drept iar de la jumatate este panta, astfel se obtine o priveliste neingradita catre delta raului Neajlov si catre padurile si campiile vecine, o priveliste extraordinara si unica pentru o zona de pe langa Bucuresti. - Terenul este intravilan are o suprafata de 1122mp, se alfa in “vatra satului” vechi in Comuna Iepuresti, jud. Giurgiu, are acces pe strada asfaltata, utilitati apa, curent, salubritate, vecini cu case locuite, nu se afla intr-un camp. - Se afla la 35km de Piata Unirii-Bucuresti si accesul se poate face pe 2 artere principale. - Se afla la cativa km de Parcul Comana. Caracteristicele zonei: Terenul are acces, la cateva minute (5-10) de mers pe jos, catre numeroase puncte de interes: - Plaja mica la rau cu loc de scaldat. - Zona pentru camping si rulote. - Zona pentru zbor cu balonul. - Zona pentru plimbari cu caiacul. - Zona pentru vanatoare. - Padurea Iepureasca. - Raul Neajlov, Delta Neajlovului sau Balta Comana, cum mai este numita, cu o suprafata de circa 1100 ha de zona mlastinoasa, alimentata de raul Neajlov, face parte din Parcul Natural Comana si este considerata cea mai mare zona umeda din sudul Romaniei care ocupa locul doi din tara ca biodiversitatea  dupa Rezervatia Biosferei Delta Dunarii. Privelistea terenului este catre acest rau/delta. Terenuri - Iepuresti , Terenuri - Giurgiu

Pe site din 25-04-2024
Vizualizari 33
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 1122 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Giurgiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Giurgiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Giurgiu.

Este Piata Unirii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  garsoniera Giurgiu, Giurgiu  - 1300 EURO lunar Proprietar 1300 €
Inchiriere garsoniera Giurgiu, Giurgiu - 1300 EURO lunar Piata Unirii, Giurgiu , jud. Giurgiu

inchiriez Garsoniera zona piata centrala bloc BCR, renovata recent,centrala pe gaz,,televizor,masina spalat,aragaz,frigider toate noi Etaj 3 bloc cu lift Se inchiriaza doar pe termen lung O luna garantie 1 camera - Giurgiu , 1 camera - Giurgiu

1300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(