Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Constanta, Navodari - 135000 EURO

135000 €  De vanzare
Proprietar ofer spre vanzare Vila P+1E in navodari Zona kaufland - Penny Nou - Cartierul Nou de Vile Str ciocarliei nr 38 Teren proprietate 200 mp Constructie amprenta la sol 75 mp Cu toate utilitatile trase Gaze Apa ,canalizare Curent Compusa din 4 dormitoare 2 baii 2 terase 1 living , hol Bucatarie open space Si dresing La pretul de 135.000 e negociabil se vinde la cheie Gresie ,faianta ,parchet Centrala termica cu calorifere Baile utilate cu sanitare Se accepta credit ipotecar Schimb cu apartament teren etc. Prima casa Sau in rate . Detalii la telefon 0728-.714_762 Case de vanzare - Navodari , Case de vanzare - Constanta

Pe site din 14-04-2024
Vizualizari 7
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 75 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Navodari.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Navodari. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Navodari.

Este Vile zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Constanta, Navodari  - 187000 EURO Proprietar 187000 €
Vanzare casa Constanta, Navodari - 187000 EURO Vile, Navodari , jud. Constanta

Proprietar, vand imobil situat in cartierul nou de vile din Navodari, intr-o zona linistita, pe strada Stejarului, avand regim de inaltime P+E. Casa este dispusa pe un teren in suprafata de 326 mp, imobilul avand suprafata utila de 121 mp. La parter regasim un living generos cu iesire la terasa din spatele casei, o bucatarie, hol si un grup sanitar dotat cu cabina de dus. Etajul este format din: un dormitor matrimonial cu balcon si dressing, un dormitor cu balcon, dormitor 3 si o baie complet utilata. Imobilul dispune de toate utilitatile necesare pentru un stil de viata modern si confortabil, fiind racordat la reteaaua de apa si canalizare, curent electric, gaze si internet prin fibra optica. Cateva dotari si finisaje: -tamplarie PVC Salamander cu sticla tripan; -centrala pe gaz; -calorifere aluminiu; -2 aere conditionate tip invertor, cu posibilitate de conectare wi-fi; -balustrada interioara din fier forjat; -videointerfon si tastatura acces in curte; Se vinde utilata si mobilata. Case de vanzare - Navodari , Case de vanzare - Constanta

187000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(