Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Ilfov, Magurele - 185000 EURO

185000 €  De vanzare
Casa se afla pe un teren de cca 1500 mp in comuna Magurele, Ilfov, la 13 km de Bucuresti, in Dumitrana, in planul II fata de strada principala. Este construita in anul 2007 in regim P+1 plus mansarda, are 4 camere de 16 mp, un living de 40 mp, 2 bai, un dressing si o baie pentru masina de spalat, bucatarie open space, (total suprafata cca 170 mp, amprenta la sol 103 mp, mai multe terase, este construita in intregime din busteni de lemn imbinati in coada de randunica, proiectata si ridicata de Bogdan & Bogdan din Turda. Ferestrele sunt orientate catre est, sud si vest. Are ferestre termopan din lemn, usi de lemn, este izolata si exterior si interior, cu grinzi aparente si scara interioara metalica. Casa este racordata la gaz, are centrala pe gaz de 28kw, alimentare cu apa din put propriu, fosa septica si o pivnita de 10 mp. Din 2023 au fost montate 16 panouri fotovoltaice in regim de prosumator. Pentru atmosfera /are doua sobe, dintre care cea din living, cu semineu. Case de vanzare - Dumitrana , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

Pe site din 19-04-2024
Vizualizari 8
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 146 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Magurele.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Magurele. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Magurele.

Este Est zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii  320 mp Bucuresti, Est  - 24000 EURO Proprietar 24000 €
Vanzare terenuri constructii 320 mp Bucuresti, Est - 24000 EURO Est, Magurele

Ioan Alexandru Claudiu Vand teren intravilan Vand teren intravilan zona Magurele , 320 mp cu deschidere stradala 18.30 m ,drum de servitute privat. Regim de constructie P+1+M utilitatile sunt pe strada . Terenul se afla pe strada Imasului ,intrarea se face din strada Atomistilor exact la iesirea din Bucuresti Numar contact 0765753050 sau Whatsapp Pret 24000 Euro

24000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(