Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Ilfov, Ostratu - 85000 EURO

85000 €  De vanzare
Studiou cu centrala proprie, mobilat si gata de locuit pentru 4 persoane, construit in 2018, suprafata circa 45 mp, la etajul 2, cu vedere la mare, format din: - living cu zona de bucatarie (chiuveta, microunde, plita electrica, cafetiera, dulap vase, tacamuri, pahare, etc). Are si o canapea cu pat de mijloc rabatabil vertical pt 2 persoane - balcon cu vedere la mare, cu masa+2 scaune - dormitor cu canapea extens. pt 2 persoane - baie cu dus si aerisire - hol cu sifonier, dulap pantofi, frigider si fiset. Accesul in studiou se face printr o usa metalica, cu yala inteligenta conectata la internet si care se poate comanda prin telefon. Studioul se afla la etajul 2 al unui bloc rezidential cu lift, cu 7 etaje, in care se intra cu cartela magnetica sau cod de acces la interfon. Blocul are parcare proprie cu bariera, cu telecomanda, parcarea fiind in ordinea veniri. In apropiere se afla clubul Nuba, White Tower cu piscina si centru spa, plus hotel Opera. Apartamentul are clasificare 3 stele de la Ministerul Turismului pentru activitati hoteliere. 2 camere - Ostratu , 2 camere - Bucuresti - Ilfov

Pe site din 21-04-2024
Vizualizari 36
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 45 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Ostratu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Ostratu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ostratu.

Este Ostratu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Ilfov, Ostratu  - 105000 EURO Proprietar 105000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Ilfov, Ostratu - 105000 EURO Ostratu, Ostratu , jud. Ilfov

Acest primitor apartament de 3 camere se ofera la cheie (sau nemobilat). El face parte dintr-un complex rezidential modern situat departe de jungla orasului, dar destul de aproape de toate facilitatile acestuia. Un loc perfect pentru un camin, siguranta acestuia fiind ajutata de accesul cu bariera doar pentru locatari. Magazine, mijloace de transport se pot gasi in proximitatea complexului. Apartamentul vine cu un loc de parcare inclus. Proaspat renovat cu cele mai de calitate materiale, apartamentul dispune de 3 camere (dormitor matrimonial + baie, dormitor, living+ bucatarie open space, baie, 2 balcoane) ce insumeaza suprafata de 90,50 mp. S-a pus accent pe conturarea unui camin calduros si practic, spatiile de depozitare fiind importante ( dressing pe comanda in hol, camara Pt masina de spalat, dressing 3m dormitor). Centrala termica este noua, in bucatarie gasim electrocasnice Gorenje gama vintage, usile sunt noi, obiectele sanitare la fel). Pentru orice detaliu, nu ezitati sa ma contactati. Pret: 115k la cheie, 105k nemobilat. 3 camere - Ostratu , 3 camere - Bucuresti - Ilfov

105000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(