Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Timis, Timisoara - 250 EURO lunar

250 €  De inchiriat
inchiriem un spatiu de birouri de 34 mp, situat in inima Timisoarei, pe strada Gheorghe Lazar, in Cladirea 700 OFFICE. Spatiul este gata mobilat si utilat conform pozelor, recent renovat, oferind un mediu modern si confortabil de lucru. Ideal pentru companii care cauta o locatie centrala si practica pentru desfasurarea activitatilor de birou. Beneficiati de contorizare individuala a utilitatilor, grupuri sanitare separate pentru barbati si femei, ferestre generoase ce asigura o lumina naturala abundenta, precum si acces gratuit la o sala de sedinte complet utilata si conexiune Wi-Fi de inalta viteza. inchiriere Birou in Zona Centrala, Strada Gheorghe Lazar Locatie: Str. Gheorghe Lazar, Piata 700, Cladire 700 OFFICE, Timisoara Suprafata: 34 mp Mobilat si Utilat: Da, conform poze Stare: Recent renovat Termen de inchiriere: Lung Comision: 0 Contorizare Individuala a Utilitatilor Grupuri Sanitare: Barbati si Femei Lumina Naturala: Ferestre Generoase, Spatii Luminoase Servicii Incluse: Acces Gratuit la Sala de Sedinte Complet Utilata si Wi-Fi Gratuit La inceput se achita CHIRia 1 LUNA + GARANTIE 1 luna Pentru mai multe informatii si pentru programarea unei vizionari, va rugam sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va asiguram un spatiu de lucru ideal pentru afacerea dumneavoastra! Birouri - Spatii comerciale - Timisoara , Birouri - Spatii comerciale - Timis

Pe site din 03-05-2024
Vizualizari 10
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 34 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Timisoara.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Timisoara. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Timisoara.

Este Centru zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Timis, Timisoara  - 3500 EURO lunar Proprietar 3500 €
Inchiriere spatii comercial Timis, Timisoara - 3500 EURO lunar Centru, Timisoara , jud. Timis

Gabriela Inchiriem spatiu comercial ZONA ZERO, Piata Victoriei nr.5 Timisoara Inchiriem spatiu comercial ultracentral , zona zero, in Timisoara, Piata Victoriei nr.5, in suprafata de 49,07 mp, liber din 01.01.2024. Este compus din sala principala, un birou, un depozit si baie. Vitrina mare da in Piata Victoriei. Incalzirea se face cu aer conditionat, Este dotat cu apa, energie electrica. Apa calda se face cu boiler. De asemenea, optional, se poate avea acces la o incapere (bonus) la subsolul cladirii cu intrare prin curtea interioara din spatele imobilului. Pret 3500 euro calculat in lei la cursul BNR din data facturarii. Telefoane de contact:

3500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Timis, Timisoara  - 2500 EURO lunar Proprietar 2500 €
Inchiriere spatii comercial Timis, Timisoara - 2500 EURO lunar Centru, Timisoara , jud. Timis

victor Spatiu comercial de inchiriat Spatiu comercial, toate facilitatile, central, complex studentesc, locuri parcare, curte interioara, 4 intrari, camera frig, apartament la etaj, ideal restaurant..

2500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Timis, Timisoara  - 800 EURO lunar Proprietar 800 €
Inchiriere spatii comercial Timis, Timisoara - 800 EURO lunar Centru, Timisoara , jud. Timis

Catalin Spatiu comercial 96 mp in Otelu Rosu Oferim spre inchiriere spatiu comercial in suprafata de 96 mp situat in orasul Otelu Rosu, judetul Caras Severin, amplasat in zona centrala. Locatia este sediul fostei banci BRD, are vad extraordinar si dispune de toate utilitatile, inclusiv centrala termica si aer conditionat, curent trifazic. Spatiul este prevazut cu grup sanitar, camera pentru depozitare diverse, hol si 2 intrari, una prin fata, iar cea de-a doua prin spate pentru aprovizionare.

800 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(