Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Vrancea, Panciu - 800 EURO lunar

800 €  De inchiriat
Locatie Persoana Juridica langa spital pe strada principala Nicolae Titulescu, bl. 5 din Panciu; Suprafata construita la sol = 131, 00 mp, Aria utila = 113,69 mp; H-3,00 ml; Cladire tip (S+P+4E), situat la parter, anul punerii in functiune 1983, stare tehnica buna de exploatare; Spatiul modernizat in 2008; Raport evaluare pozitiva 2012; Compartimentare conform releveului: C1-– 33, 76 mp, C2-- 34, 00 mp, C3-Wc-1,80 mp, C4-grup sanitar- 1, 46 mp, C5- hol- 3,22 mp, C6-depozit-9, 24 mp, C7- atelier lucru- 30, 21 mp; Structura din cadre de beton armat, stalpi si grinzi din beton armat, planseu din beton peste nivel; inchideri zidarie din inlocuitor caramida si tamplarie de aluminiu cu geam cu rupere termica; Acoperit tip terasa necirculabila izolata fonic si hidrofug; Placaje exterioare cu placi ceramice; Pardoseli din sapa de ciment placate cu gresie pentru trafic greu; Pereti placati cu faianta in bai; Tencuiala din gled, tavan din casete de carton rigips si vopseli lavabile; Tamplarie exterioara si interioara din Al cu geam cu rupere termica; Instalatii electrice de iluminat si prize; Instalatie antiefractie si antiincendiu; Instalatie aer conditionat; Instalatii de incalzire CT pe gaz si radiatoarele din otel; Instalatii sanitare in bai Birouri - Spatii comerciale - Panciu , Birouri - Spatii comerciale - Vrancea

Pe site din 13-04-2024
Vizualizari 42
Persoane interesate 3

Caracteristici:

Suprafata utila: 113 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Panciu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Panciu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Panciu.

Este Panciu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Vrancea, Panciu  - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere spatii comercial Vrancea, Panciu - 1000 EURO lunar Panciu, Panciu , jud. Vrancea

inchiriez spatii comerciale la parterul unui bloc. Pretul se negociaza in functie de suprafata inchiriata. Mai multe detalii la telefon. Birouri - Spatii comerciale - Panciu , Birouri - Spatii comerciale - Vrancea

1000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Vrancea, Panciu  - 5000 EURO lunar Proprietar 5000 €
Inchiriere spatii comercial Vrancea, Panciu - 5000 EURO lunar Panciu, Panciu , jud. Vrancea

Ghiorghita Antonescu Inchiriez spatiu 1000 mp Inchiriez suprafata de 1000 mp, din care 200 mp constructii, situata pe soseaua de centura a orasului Panciu. Acest spatiu poate fi folosit pentru desfacere materiale de constructii, materiale lemnos, service auto, etc. Mai multe detalii la telefon:

5000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(