Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Unirii - 800 EURO lunar

800 €  De inchiriat
stizo invest Inchiriem spatii birouri central, zona Cocor STIZO INVEST SA inchiriaza spatiu de birouri propriu in suprafata de 100 mp, in zona Unirii, in spatele magazinului Cocor. Suprafata care se ofera spre inchiriere este compusa din 4 birouri si un grup sanitar. Camerele au parchet laminat, unitati de aer conditionat, senzori antiefractie, prize retea. Usile interioare sunt din lemn, usa de acces este din PVC cu geam termopan. Ferestrele sunt din aluminiu cu geam termopan. Cladirea are sistem de alarma antiefractie conectata la o societate de paza. Imobilul beneficiaza de o curte proprie. Intrarea in curtea cladirii se face prin acces cu cartela magnetica. Toate utilitatile sunt contorizate (energie electrica, gaze, apa). Pret inchiriere 800 euro+TVA/luna

Pe site din 20-04-2024
Vizualizari 54
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 100 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii birouri De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii birouri De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Unirii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii birouri Bucuresti, Unirii  - 550 EURO lunar Proprietar 550 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Unirii - 550 EURO lunar Unirii, Bucuresti

Bdul. Unirii, inchiriere birou central modern. S.U. 25 mp, spatiu birouri, Inchiriere Birou central in apartament duplex modern situat pe Bdul. Unirii. Cauti un spatiu de lucru modern si confortabil intr-o locatie centrala? Oportunitate de inchiriere a unui birou modern, situat intr-un apartament duplex pe doua etaje (6 &7) amplasat pe Bdul. Unirii, la 7 minute de metrou Unirii, cu numeroase locuri de parcare langa. Detalii: Apartament modern, spatios, 2 etaje;5 camere (3 birouri + Sala de Training/ Sedinte/ Workshop-uri);Exista 2 colegi in locatie (1 Coach/ Consultant de Business si 1 Psihoterapeut &Coach);Acces la o sala de conferinte cu o capacitate de 20 - 25 de persoane pentru Training-uri / Workshop-uri/ Ateliere etc.; 2 grupuri sanitare complete.Acces la o bucatarie comuna complet echipata Intrari separate in fiecare birou, asigurand confiden-tialitate suplimentara.Beneficii suplimentare: Lucrul alaturi de alti doi Antreprenori - oportu-nitati si socializare; Chiria include toate utili-tatile (internet, curent, apa, apa potabila, ceai, caldura, AC);Biroul este situat central cu acces usor la mijloacele de transport in comun si metrou, facil pentru clienti si colabo-ratori;Numeroase cafenele si restaurante in zona perfecte pentru o pauza de pranz sau intalniri Intrarea in cladire este monitorizata pentru securitatea ta si a activitatii de birou; Disponibil imediat - acces 24/7;Zona centrala, dar linistita;Dulap incapator incastrat in perete. Te astept alaturi de mine (Angel Rad-ucanu) si colega mea (Oana Bujoi) sa ne bucuram de un spatiu central, gandit pentru Antreprenori cu un vibe bun si planuri pentru dezvoltare. Daca esti in cautarea unui spatiu pentru business-ul tau si-ti doresti un spatiu central axat pe crestere si dezvoltare te asteptam alaturi de noi. Ne auzim la telefon pentru mai multe detalii,

550 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(