Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere garsoniera Prahova, Ploiesti - 999 EURO lunar

999 €  De inchiriat
Bogdan Garsoniera pe termen lung Disponibila - zona Mega Image Domnisori, garsoniera mobilata si utilata complet, scara linistita, parcare fata-spate, etaj 2- 4. Nu se accepta animale de companie sau fumatori. Doar pentru o persoana realmente interesata. Fara intermediari. Contact pe whatsapp la numarul afisat.

Pe site din 27-04-2024
Vizualizari 12
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 30 m2
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De inchiriat in localitatea Ploiesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De inchiriat in localitatea Ploiesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ploiesti.

Este Cioceanu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Prahova, Ploiesti  - 99500 EURO Proprietar 99500 €
Vanzare apartament cu 3 camere Prahova, Ploiesti - 99500 EURO Cioceanu, Ploiesti , jud. Prahova

DIRECT PROPRIETAR!!!! Ofer spre vanzare, apartament cu 3 camere, confort 1A decomandat, in Ploiesti, zona Cioceanu Eroilor, situat la etajul 3 intr-un bloc cu regimul de inaltime P+4. Imobilul este construit in anul 1986, pe cadre de beton si are o suprafata utila de 77 mp plus 2 balcoane in suprafata de 8.6 mp. Apartamentul este complet renovat in anul 2023-2024 si dispune de: interfon, separatie de gaze, usa intrare metalica, usi interioare celulare MDF Porta Doors, tamplarie PVC 7 camere cu geam tripan, balcoane inchise in PVC cu geam tripan, centrala termica proprie, distribuitor de caldura, instalatia de apa pe PPR verde cu insertie de aluminiu, instalatia electrica pe cupru cu prize si intrerupatoare Schneider, instalatia sanitara refacuta complet, peretii gletuiti si vopsea lavabila, baile placate cu marmura, holurile placate cu travertin, parchet laminat, plinta PVC, glafuri de granitn, balcoane placate cu travertin, 3 aparate de aer conditionat Daikin etc. Vecinatati: Sala Sporturilor, Mega Image, gradinita, mijloc de transpor in comun etc. Pentru mai multe poze si detalii va stau la dispozitie! 3 camere - Ploiesti , 3 camere - Prahova

99500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Prahova, Ploiesti  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Prahova, Ploiesti - 75000 EURO Cioceanu, Ploiesti , jud. Prahova

Apartament cu 2 camere, confort 1 sporit; foarte spatios (64 mp utili), cu balcon si multiple dependinte. Etaj 1 in bloc de 4 etaje, construit in 1986. Bloc cu constructie foarte robusta cu stalpi si grinzi de rezistenta masive. Zona: Cioceanu - Parcul Tineretului (Sala Sporturilor Olimpia). Zona este foarte linistita, departe de strazile cu trafic. Apartamentul este renovat total cu materiale si finisaje din gama de calitate superioara. Cel putin 20.000 de euro s-au investit pentru imbunatatirile multiple in apartament. Detalii principale: - Separatie gaze (cost 1000 euro); - Centrala termica in condensatie (din gama de eficienta maxima; in garantie inca 2 ani) + calorifere noi (in garantie inca 9 ani) + instalatie cupru (au costat 3000 euro); - Izolatie exterioara cu polistiren grafitat de 10 cm (EPS 80) - (a costat 3000 euro); - Termopane premium (marca Veka) cu plase tantari (tip rulou) la toate geamurile; - Balcon inchis in termopan (marca Veka); - Panou electric nou cu multiple circuite separate (pe cupru) pentru: centrala; masina spalat rufe; masina spalat vase; etc.) - Glafuri din marmura; usi interioare din lemn stratificat; - Gresie; faianta; parchet; obiecte sanitare etc. etc. - Toate conductele de alimentare cu apa sunt din cupru; - Baia este spatioasa si are geam mare de aerisire; Alte detalii: Multiple dependinte foarte utile: - camara spatioasa langa bucatarie, cu aerisire proprie; - debara langa hol intrare, cu aerisire proprie; - pe palier exista uscator, inchis in cornier, care are rol de camera de depozitare (se pot tine 1-2 biciclete; rotile de rezerva ale masinii, stocuri de alimente si multe altele); - spatiu generos la subsol in care se pot tine mai multe seturi de roti de rezerva si multe altele; - spatiu mare de parcare pentru masini; - in apropiere sunt: Parcul Salii Sporturilor Olimpia; Mega; Lidl; Carrefour; Profi; Farmacii; sali de fitnes; scoala Bassarabescu; gradinite; Gara de Vest; Spitalul CFR; statiile autobuzelor: 2 si 35 Nu este nevoie de absolut nicio investitie ulterioara cumpararii. Pretul este fix si include mobila de bucatarie. 2 camere - Ploiesti , 2 camere - Prahova

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(