Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Sibiu, Lotrioara - 500 EURO lunar

500 €  De inchiriat
Casa in zona istorica -regim hotelier- sau perioada mai lunga. Casa se afla foarte aproape de Podul Minciunilor si Piata Mica. Este compusa din bucatarie spatioasa utilata cu plita, hota, cuptor cu microunde, combina frigorifica, Tv smart, masina de spalat rufe, 2 dormitoare, 2 bai, 1 sufragerie mobilata cu canapea extensibila avand iesire pe balcon. Pret negociabil in functie de perioada dorita. Case de inchiriat - Lotrioara , Case de inchiriat - Sibiu

Pe site din 27-04-2024
Vizualizari 12
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 100 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Lotrioara.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Lotrioara. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Lotrioara.

Este Turnisor zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Sibiu, Sibiu  - 1990 EURO lunar Proprietar 1990 €
Inchiriere casa Sibiu, Sibiu - 1990 EURO lunar Turnisor, Sibiu , jud. Sibiu

Inchirierez o casa individuala SMART, cu 5 camere, mobilata si utilata modern, situata in zona Turnisor, pe o strada privata, exclusiv de case, departe de aglomeratia orasului. Construita in anul 2010, situata intr-o zona renumita din Sibiu si fara indoiala printre cele mai bune locatii din zona, aceasta proprietate oferta sentimentul de "acasa". Aceasta casa poate fi varianta ideala pentru o famile care isi cauta o casa intr-o zona buna, o locuinta confortabila si spatioasa. Casa are un regim de inaltime Parter + Etaj si o suprafata utila de 250 mp. Separat de acest spatiu util, casa dispune de o terasa frumos amenajata, 2 balcoane, o curte libera de cca. 300 mp. Curtea este pavata si frumos amenajata. In plus, exista posibilitatea de a parca in curte, astfel chiriasul nu ar intampina probleme in a gasi loc de parcare. Casa beneficiaza de un demisol mare, care este format dintr-o zona de relaxare, un garaj si multe spatii de depozitare. La parter regasim un hol, un birou cu baie proprie, o bucatarie separata, o zona de dining, un living frumos amenajat, cu iesire pe terasa acoperita si un grup sanitar iar etajul este format dintr-un hol, 3 dormitoare (un dormitor cu baie proprie si dressing), un al doilea dressing si o baie. Accesul in balcoane se face din dormitoare. Casa este luminoasa si are multe geamuri mari, astfel te poti bucura de multa lumina naturala. Imobilul este disponibil oricand si se preda mobilat si utilat. Casa Smart totul fiind integrat intr-un sistem inteligent, putand fi programate de pe telefon: temperatura in casa, poarta electrica la intrare, garaj cu deschidere electrica si climatizare, senzori de inundatie in fiecare baie ai bucatarie. Ca si dotari casa beneficiaza de incalzite in pardoseala, aer conditionat, sistem supraveghere video si alarma, tamplarie PVC de calitate, plase insecte, gresie, faianta, parchet etc. Casa se inchiriaza exact cum este prezentata in imagini, detine un sistem fotovoltaic care produce 10KW, costuri de intretinere fiind foarte reduse. De ce sa inchiriezi aici? - zona buna, cu acces facil - multe puncte de interes in apropriere - mobilata si utilata - incalzire in pardoseala (la parter) - 5 grupuri sanitare - curte libera, frumos amenajata cu tuia si dale de beton - loc de parcare in curte - 2 balcoane si terasa acoperita - garaj si multe spatii de depozitare - control temperatura de la distanta - poarta automatizata si videointerfon - alarma si camera de supraveghere - strada privata, numai de case Case de inchiriat - Sibiu , Case de inchiriat - Sibiu

1990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(