Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Vrancea, Lepsa - 1800 EURO lunar

1800 €  De inchiriat
Descopera o oaza de liniste si frumusete in inima naturii, la Pensiunea DRI Rares din Lepsam! Situata la doar cativa metri de Manastirea Lepsa, aceasta locatie de vis te asteapta sa te rupi pentru un moment din agitatia cotidiana si sa te bucuri de un refugiu in mijlocul naturii. Cand ajungi la Pensiunea DRI Rares, vei fi intampinat de o atmosfera primitoare si relaxanta. Pensiunea dispune de 6 camere de cazare confortabile, amenajate cu gust si dotate cu tot ce ai nevoie pentru a-ti face sejurul cat mai placut. Fie ca esti in cautarea unei escapade romantice sau a unei vacante in familie, la noi vei gasi tot ceea ce iti doresti. Una dintre cele mai mari atractii ale pensiunii noastre este piscina noastra in aer liber. Aici poti sa te racoresti in zilele calduroase de vara sau sa te relaxezi la marginea apei cu o bautura racoritoare in mana. Si pentru cei mici, piscina noastra este locul ideal pentru distractie si joc. Daca vrei sa-ti reincarci bateriile si sa te eliberezi de stres, te invitam sa descoperi facilitatile noastre de relaxare. La Pensiunea DRI Rares avem o salina, unde poti experimenta beneficiile terapeutice ale sarii pentru sanatatea ta. De asemenea, poti sa te rasfeti cu o sedinta de sauna, pentru a elimina toxinele si a te simti revigorat. Facilitati: Piscina Foisor gratar Foisor protap Terasa Gratar Parcare (10 locuri) Internet wireless TV prin cablu Incalzire centrala pe lemne Protap Salina Sauna Ciubar 6 camere cu bai proprii Salon+bucatarie Balcon, spatiu de recreere Am pregatit si o zona speciala pentru iubitorii de gratar. Aici poti sa gatesti cele mai delicioase preparate in aer liber sau in mediu , in timp ce te bucuri de privelistea impresionanta a naturii din jur. Avem 4 camere la etaj ce au si pat la mansarda pentru copii. Pensiunea DRI Rares este locul perfect pentru a te deconecta de agitatia orasului si a te bucura de frumusetea si linistea naturii. Rezerva-ti acum sederea la Pensiunea DRI Rares din Lepsam si pregateste-te sa traiesti momente magice alaturi de cei dragi. Vino sa ne vizitezi si sa experimentezi toate aceste facilitati de neuitat! Te asteptam cu bratele deschise in mijlocul paradisului natural! Case de inchiriat - Lepsa , Case de inchiriat - Vrancea

Pe site din 11-04-2024
Vizualizari 15
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Lepsa.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Lepsa. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Lepsa.

Este Lepsa zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Vrancea, Lepsa  - 600 EURO lunar Proprietar 600 €
Inchiriere casa Vrancea, Lepsa - 600 EURO lunar Lepsa, Lepsa , jud. Vrancea

inchiriez casa de vacanta in localitatea Lepsa Case de inchiriat - Lepsa , Case de inchiriat - Vrancea

600 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(