Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa 5 camere Ilfov, Chiajna - 1000 EURO lunar

1000 €  De inchiriat
Rosu, Chiajna, Ilfov S.U. 160 mp, curte 500 mp, 5 cam., mobilata, utilata, pproprietar inchiriez vila cu 5 camere pe strada Acvilei, Rosu, Chiajna mobilata si utilata complet cu sursa proprie de apa cu sistem de filtrare. Teren: 500 m cu terasa de 40 metri acoperita. Plata 1+1

Pe site din 12-04-2024
Vizualizari 3
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 160 m2
Suprafata teren: 500 m2
Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Chiajna.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Chiajna. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Chiajna.

Este Chiajna zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Ilfov, Chiajna  - 2450 EURO lunar Proprietar 2450 €
Inchiriere casa Ilfov, Chiajna - 2450 EURO lunar Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Proprietar, inchriez casa in Chiajna cu: parter, etaj 1 + etaj 2 partial cu iesire pe terasa circulabila. Constructie 2023. Parterul este compus din garaj cu intrare in casa, camera tehnica, hol, spatiu depozitare sub scara, baie, camara, bucatarie si living. Etajul 1: Dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing spatios, doua dormitoare cu dressing propriu si cu obloane, o a doua baie pe hol si o camera pentru spalatorie/calcat/ uscatorie. Etajul 2 este format dintr-o camera cu baie si terasa circulabila gandita pentru petreceri/ spatiu de recreere. Terenul are o suprafata de 450 mp, suprafata utila a casei este de 270 mp, locuri de parcare: un loc in garaj, doua locuri in curte si alte 2 masini pot fi parcate in fata portii. La construirea casei s-au folosit doar materiale de calitate: -caramida porotherm Profi 25 -izolatie polistiren grafitat 15 cm -geamuri tripan Salamander blueEvolution 92 -incalzire in pardoseala Romstal Vision -centrala Viesmann cu boiler de 32 kw -usa intrare Maco Usa Nobila , placa de panel lemn stratificat , broasca MonoBlock3D + Bara Inox Haffele , Termoizolate: spuma poliuretanica; Casa se inchiriaza partial mobilata si utilata: mobila bucatarie, canapea modulara, masa dining, combina frigorifica, masina spalat vase, plita pe gaz, cuptor electric, cuptor microunde, masina spalat rufe, toate produsele noi, cu termen de garantie valabil. Case de inchiriat - Chiajna , Case de inchiriat - Bucuresti - Ilfov

2450 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(