Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  4 camere Valcea, Bradisor  - 47500 EURO Proprietar 47500 €
Vanzare casa 4 camere Valcea, Bradisor - 47500 EURO Bradisor, Bradisor , jud. Valcea

Vand casa si teren in Bradisor, langa Tabara de Vara si Izvor Bradisor. Casa poate fi folosita ca pensiune agroturistica, avand foarte mult teren-aproape 4000 de m.p. si fiind amplasata foarte bine.

47500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  6 camere Valcea, Bradisor  - 72000 EURO Proprietar 72000 €
Vanzare casa 6 camere Valcea, Bradisor - 72000 EURO Bradisor, Bradisor , jud. Valcea

Vila de vacanta formata din parter si mansarda, compusa din 6 camere si salon open space, bai 2,centrala pe motorina.,racordare la apa si canalizare-fosa, terasa cu bucatarie exterioara, loc amenajat pentru gratar si joaca copii. Teren suprafeta de 1600mp format din livada cu o latime de 60 ml stradal.Imrejmuirea e facuta cu gard dublat de molid. Constructie ridicata in 1998.

72000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.