Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Mures, Dulcea  - 85000 EURO Proprietar 85000 €
Vanzare casa 3 camere Mures, Dulcea - 85000 EURO Dulcea, Dulcea , jud. Mures

Vand casa la tara, zona muntoasa, in apropiere de Lapusna,jud Mures, o zona cu potential turistic. Casa este situata pe o colina, cu vedere deosebita, racordata la curent si apa (fara gaze). Este o casa care necesita reparatii, inclusiv anexele. Casa nu a fost locuita in ultimi ani. Teren: aprox. 70 arii( include si livada)

85000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Mures, Dulcea  - 9500 EURO Proprietar 9500 €
Vanzare terenuri constructii Mures, Dulcea - 9500 EURO Dulcea, Dulcea , jud. Mures

Teren intravilan situat in comuna Dulcea ideal pentru casa de vacanta sau complex turistic. Priveliste deosebita. Utilitati apa si electricitate. Terenul se afla pe Valea Gurghiului in localitatea Dulcea. Coordonate harta Latitudine 46,757436 N longitudine 25,038964E

9500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Mures, Dulcea  - 10 EURO lunar Proprietar 10 €
Inchiriere spatii comercial Mures, Dulcea - 10 EURO lunar Dulcea, Dulcea , jud. Mures

Inchiriez spatiu pentru atelier tamplarie termopane, diverse alte activitati. Doua nivele (150 m2 / nivel), toate utilitatile disponibile. Pretul este negociabil in functie de pozitia dorita. Nu raspund la mesaje OLX, prefer discutie telefonica, La cerere trimit mai multe poze !

10 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.