Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa Caras Severin, Marga - 19900 EURO Proprietar 19900 €
Vanzare casa Caras Severin, Marga - 19900 EURO Marga, Marga , jud. Caras Severin

De vinzare casa cu gradina in total 719m2 , situata in centrul comunei Marga linga Primarie si scoala are trei camere doua sobe de teracota, la drum geamuri termopan, fintina propie, gaz ,curent,curte cu anexe si gradina cu pomi fructiferi total suprafata 719m2 cu acte la zi extras CF .. Negociabil. Pentru mai multe informati sunati la nr. 769 - arata telefon - sau 765 - arata telefon -

19900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Caras Severin, Marga - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Caras Severin, Marga - 15000 EURO Marga, Marga , jud. Caras Severin

Apartament semidecomandat, la parter, cu 2 camere. Apartamemtul dispune si de curte si anexe gospodaresti. Apartamentul se afla in centrul comunei Marga, comuna situata la 120km de Timisoara, 170 km de Sibiu.

15000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Caras Severin, Marga - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare terenuri constructii Caras Severin, Marga - 20000 EURO Marga, Marga , jud. Caras Severin

Terenul este amplasat in Banat, pe Valea Bistrei, pe drumul national Hateg-Caransebes in localitatea Marga, deschiderea la drumul nationalal fiind de peste 120 m. Din dreptul terenului incepe drumul asfaltat catre centrul localitatii Marga ( situat la cca. 3 km.) una din portile de intrare in muntii Retezat. La cca 300 m de teren se afla statia de cale ferata Vama Marga. Terenul este intravilan, are o suprafata de 5000 mp, este plat si are o forma dreptunghiulara. Pe latura terenului curge un piriu extrem de pitoresc, cu debit permanent. In imediata apropiere a laturii nordice a terenului se afla riul Bistra despartit de teren de o liziera de padure, Peisajul care se poate admira de pe teren este impresionant fiind dominat de pantele muntilor Poiana Ruscai si de crestele muntilor Retezat. Retelele de energie electrica, gaz, telefonie, cablu TV si internet trec pe linga teren, de-a lungul drumului national. Prin caracteristicile si amplasamentul sau terenul se preteaza unor destinatii diverse cum ar fi resedinta individuala, grupuri de case, vile dar si unor investitii in domeniul turismului, pisciculturii etc sau in domeniul comercial. Din zona se ajunge in cca.4 ore la Budapesta, in cca. 6 ore la Viena, in 3 ore la Belgrad. Se estimeaza ca o data cu darea in folosinta a intregii autostrazi Sibiu-Arad, timpul necesar pentru a ajunge de la Bucuresti in zona se va scurta la cca. 4 ore. Un pret de vanzare estimat drept corect si avantajos al terenului este de 4 euro/mp.

20000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Caras Severin, Marga - 23000 EURO Proprietar 23000 €
Vanzare casa 5 camere Caras Severin, Marga - 23000 EURO Marga, Marga , jud. Caras Severin

Vand casa in mediul rural, zona de munte, intr-o comuna de pe Valea Bistrei numita Marga. Casa este pe strada principala formata din 3 corpuri, avand 5 camere, din care doar 1 este renovata + inca un corp unde a fost afumatore, si grajd. Este racordata la reteaua de apa, gaz, curent si canalizare. Curtea este betonata, casa avand o suprafata aproximativ de 250 mp, iar gradina in jur de 150 mp. Pentru mai multe detalii contactati-ma la nrsauNegociabil!!! Suprafata utila: 250,0 m2,

23000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.