Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Arges, Dobrotu  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Arges, Dobrotu - 0 EURO Dobrotu, Dobrotu , jud. Arges

Terenul este situat la 5 km de DN 7C.mai multe detalii la telefon..posibilitate racordare la apa ,canalizare,curent cablu tv si net..acestea fiind la marginea terenului

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  1500 mp Arges, Dobrotu  - 12000 EURO Proprietar 12000 €
Vanzare terenuri constructii 1500 mp Arges, Dobrotu - 12000 EURO Dobrotu, Dobrotu , jud. Arges

Teren zona rurala, Judetul Arges, colt de Rai 1500mp Teren in zona rurala foarte aproape de orasul Curtea de Arges ( sat Dobrot ).Acces facil la mijlocul de transport in comun ( maxi taxi ), teren situat la aproximativ 50m de asfalt, multa verdeata, cursul raului peste strada, cu vedere panoramica datorita pozitiei putin mai inalta la care este situat comparativ cu nivelul soselei. Pe suprafata pusa spre vanzare, exista o casa batraneasca ce poate fi demolata sau daca se doreste a se pastra spiritul rustic al acesteia, renovata.Este racordata la electricitate. Exista posibilitate de racordare si la celelalte utilitati ( gaz si apa ). In zona exista magazine. Distanta pana la oras este de aproximativ 8km. Pentru orice alt detaliu, va rog sa ma contactati telefonic, prin e-mail sau prin intermediul site-ului. Raspund rapid la orice mesaj. PRETUL este pe metru patrat, terenul nu este parcelabil! Comision cumpărător: 0%

12000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.