Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  spatii comercial Alba, Giurgiut  - 0 EURO Proprietar
Vanzare spatii comercial Alba, Giurgiut - 0 EURO Giurgiut, Giurgiut , jud. Alba

vand constructie noua situata central in MUNICIPIUL GIURGIU ,STR GARII cu subsol ,parer ,etajul 1 si etajul 2 ,fiind compusa din spatii comerciale (subsol ,parter ,etajul 1 ) si locuinta la etajul 2 ,la fiecare nivel in suprafata de 61.25 mp ,in total 245 mp.Constructia este la cheie ,nu necesita renovare ,este dotata cu calorifere noi ,este racordata la gaze ,la apa ,canalizare.Constructia este situata stradal Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: 4 , Suprafata terenului: 61,25 m2, Suprafata utila: 245,0 m2, Suprafata construita: 61,25 m2, Numar camere: 7 , Numar bai: 3 , Anul constructiei: 1992 , Incalzire: gaz ,

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere  semidecomandat Alba, Giurgiut  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Alba, Giurgiut - 20000 EURO Giurgiut, Giurgiut , jud. Alba

Apartament 2 camere ,semidecomandat,cu balcon.Bloc din caramida,foarte calduros iarna si racoros vara.Zzona curata si linistita.MAI MULTE DETALII LA TELEFON. PROPRIETAR.Accept si programul PRIMA CASA.

20000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.