Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa Alba, Coltesti  - 42500 EURO Proprietar 42500 €
Vanzare casa Alba, Coltesti - 42500 EURO Coltesti, Coltesti , jud. Alba

Vand casa situata in satul Coltesti, comuna Rimetea, jud Alba,la poalele cetatii Trascaului. Imobilul oferit spre vanzare este compus din doua corpuri locative, despartite de o sura, fiecare cuprinzand cate o camera de 16 mp, cate o bucatarie de 16 mp, si doua camari. Mai exista o bucatarie de vara recent renovata, o camara de depozitare pentru ustensile de gradinarit, cu banc de lucru si o pivnita de 16mp. Incalzirea se face cu sobe de teracota pe lemne, in curte exista o cismea de apa. Terenul pe care se afla imobilul este in suprafata de 1300 mp, pe partea nordica invecinata cu un parau, iar pe partea sudica cu o alta proprietate. Curtea este partial betonata in gradina sunt pomi fructiferi de 8-10 ani, meri, peri, pruni, visini, cires, vie , trandafiri, un nuc de 45-50 ani, butasi zmeura,coacaze rosii, jostaberry si agrise. Apa paraului este buna pentru udat plantele din gradina si scaldat. Bonus se ofera mobilierul din interior, ustensile de gradinarit, lemne de foc si de constructii.

42500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol Alba, Coltesti  - 5714 EURO Proprietar 5714 €
Vanzare terenuri agricol Alba, Coltesti - 5714 EURO Coltesti, Coltesti , jud. Alba

Vand livada meri 2600m in com Coltesti jud Alba sub cetate cu acte in regula

5714 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Alba, Coltesti  - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare casa 4 camere Alba, Coltesti - 80000 EURO Coltesti, Coltesti , jud. Alba

Casa, gradina, livada Casa cu un living, 3 dormitoare, baia, cămara, pivnită, garaj. Clădirea este înconjurată de o suprafață de 2400 mp grădină și livadă cu pomi fructiferi. Proprietate are acces lpentru mijloace de transport.

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.