Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Arad, Paulis - 30000 EURO

30000 €  De vanzare
Vand / schimb - teren extravilan in Paulis, cu acces auto pana pe teren. Terenul se afla la aproximativ 150 / 200 mp de Primaria Paulis. Pe teren se afla 3 stalpi de curent cu retea de curent de tensiune joasa. Stalpii sunt amplasati pe teren la 3,60 / 3.70 ml de la limita de proprietate. (se vede in planul de amplasament). Suprafata terenului este de 4400mp. Front stradal de 36 ml. Terenul este urcator cu terase. Este vita de vie trecut in acte, nu s-a lucrat de mult si pe teren este vegetatie de salcam, nuc, arbusti si zone cu poiana. Este programata defrisare totala, cu acord de la Primarie. Apa la 50ml de teren. Parcare in fata terenului de 8 / 10 autoturisme. Accept si unele variante de schimb cu diferenta din partea mea dupa caz. Terenuri - Paulis , Terenuri - Arad

Pe site din 07-04-2024
Vizualizari 14
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 4400 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Paulis.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Paulis. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Paulis.

Este Paulis zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Arad, Paulis  - 69000 EURO Proprietar 69000 €
Vanzare casa Arad, Paulis - 69000 EURO Centru, Paulis , jud. Arad

Casa cu 2.151 m2 de vanzare in Paulis, jud. Arad Vindem Casa in loc. Paulis, la ca.20km de Arad, la "rosu" in constructie P+P+M , ~60 m2 construit Pivnita, ~279m2 construit Parter si ~200m2 construit Masarda, cu fundatie pentru Garaj dublu, pe sprafata totala de 2151 m2 intravilan viran, inprejmuit partial, avand categoria Cc. Casa se poate cumpara si cu 1.ha teren intravilan viran in plus (vezi poza 6,7) , adica 12.151 m2 la Pretu de 140.000€ Pretul este de 69.000 € Case de vanzare - Arad , Case de vanzare - Arad

69000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(