Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 4600 mp Cluj, Micesti - 0 EURO

 De vanzare
Vand teren in Micesti jud Cluj la iesire din sat

Pe site din 23-04-2024
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 4600 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Micesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Micesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Micesti.

Este Micesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Cluj, Micesti  - 89500 EURO Proprietar 89500 €
Vanzare casa Cluj, Micesti - 89500 EURO Micesti, Micesti , jud. Cluj

Unic proprietar vand casa si teren, intabulate si cadastrate in sat Micesti comuna Tureni INTRAVILAN, ZONA DE CASE. Accesul de la Cluj pana la Micesti se face prin 2 variante: 1. Cluj - Micesti - 18 km, prin Faget, Moara de vant, lac Micesti, Micesti si 2. Cluj - Micesti - 33 km, prin Tureni, ambele asfaltate. Sunt 1,5 km pana la lac Micesti si 6 km pana la Moara de Vant,Casa: o camera cu bucatarie, baie, hol si terasa avand suprafata construita la sol de 42mp si suprafata utila de 32,7mp: camera 17,22mp, baie 3,68mp, hol 2,33mp, terasa 9,24mp, pe piloni din beton. Curtea are 1200mp iar intrarea se face pe o poarta metalica cu deschidere de 5m si alee pietruita, e ingradita si are front de 70m la 2 drumuri ceea ce permite extinderea casei existente si constructia a inca doua case noi. Casa e izolata termic, peretii avand grosimea de 30cm. Acoperisul e din tigla metalica de la Bilka de asemenea cu izolatie pe interior. Geamurile sunt din termopan cu storuri exterioare iar usile sunt tot din termopan, camera are parchet iar baia si holul au gresie si faianta. Mai sunt o magazie de lemne si una de unelte. Utilitati: curent electric si apa prin captare de pe acoperis in bazin de 3000l cu hidrofor, apa calda de la boiler iar canalizarea e proprie cu fosa. Tv, internet. Lucrarile de introducere a apei curente in sat sunt in curs, tevile sunt montate pe strada. In curte e o livada tanara pe rod cu pruni, meri, peri, cires, visin, nuc, aluni precum si zmeura, mure, coacaze si agrise. E o zona plina de verdeata si aer curat cu padure de brazi si foioase in apropiere ce va ofera sanatate si intimitate. Coordonate GPS:46 38'52.5"N 23 36'54.6"E Se vinde complet utilata si mobilata cu 89.500 euro. Case de vanzare - Micesti , Case de vanzare - Cluj

89500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  casa Cluj, Micesti  - 999 EURO lunar Proprietar 999 €
Inchiriere casa Cluj, Micesti - 999 EURO lunar Micesti, Micesti , jud. Cluj

inchiriez casa in sat Micesti com Tureni Jud Cluj zona deosebit de frumoasa compusa din 3 dormitoare living , Bucatarie, si 2 bai, centrala pe lemn si pe curent 380v , ciubar fibra , sauna, foisor, beci, gratar etc Case de inchiriat - Micesti , Case de inchiriat - Cluj

999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(