Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Giurgiu, Giurgiu - 9000 EURO

9000 €  De vanzare
Teren intravilan in zona Giurgiu Nord, Strada Amforei nr 29, regim inaltime P+2. 500mp- preturi 9000 -12.000 euro, in functie de amplasament. 1000mp-23.000euro. Terenuri - Giurgiu , Terenuri - Giurgiu

Pe site din 18-04-2024
Vizualizari 20
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 500 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Giurgiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Giurgiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Giurgiu.

Este Giurgiu Nord zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Giurgiu, Giurgiu  - 1250000 EURO Proprietar 1250000 €
Vanzare terenuri constructii Giurgiu, Giurgiu - 1250000 EURO Giurgiu Nord , Giurgiu , jud. Giurgiu

Teren de vanzare zona Giurgiu NORD, Strada Gloriei, suprafata 25.000 mp Intravilan, pretabil pentru investitie, parcelabil, intr-o zona cu potential de dezvoltare atat rezidential, cat si comercial Utilitati complete in imediata apropiere SITUAT IN APROPIEREA VIITOAREI CENTURI A ORASULUI GIURGIU SI A AUTOSTRAZII BUCURESTI - SOFIA!!! Pret: 50 EUR / mp Terenuri - Giurgiu , Terenuri - Giurgiu

1250000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren ideal pentru casa, Bolentin Deal Agentie - 0 comision - exclusivitate 51800 €
Teren ideal pentru casa, Bolentin Deal Giurgiu Nord , Giurgiu , jud. Giurgiu

Proprietate reprezentata de MIHAI LUPU; Terenul propus pentru vanzare se afla intravilan in comuna Bolentin Deal, in zona dezvoltata, moderna, cu constructii recente, strada este asfaltata cu toate utilitatile necesare. Pozitionarea terenului ofera un plus ideal de liniste si intimitate fiins situat in planul doi de case, dar cu acces din strada principala. Suprafata terenului de 1701 de mp ofera mai mult decat necesarukl unei constructii cu destinatie rezidentiala cat si spatiu de curte. Vecinii sunt civilizati, in relatii de amicitie cu proprietarul actual, actele sunt pregatite pentru vanzare si este liber de sarcini. Pentru mai multe detalii sau informaţii mă puteţi contacta telefonic iar pentru oferte imobiliare similare puteţi accesa site-ul agenţiei roestates.ro ; Împreună cu partenerii noştrii, facilitam clienţilor accesarea unui credit necesar achizitiei cât şi serviciile conexe aferente vânzării, cumpărării, închirierii sau administrării unui imobil. Mai multe detalii puteţi găsi accesând secţiunea servicii din site-ul agenţiei.

51800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(