Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Bucuresti, Dorobanti - 14900 EURO

14900 €  De vanzare
Se vinde Centru de Copiere, brandul Tuchi. Vechimea activitatii este de 24 de ani, se preda cu aparatura , clienti, contracte in desfasurare, vad asigurat de birourile, de scolile din jur si de facultatea ASE care este langa acest centru, ( cea mai mica distanta posibila fata de orice alta locatie) Serviciile se pot diversifica, deoarece serviciile noastre nu sunt schimbate de 24 de ani. Se poate combina aceeasi activitate cu servicii mult mai diversificate si din mediul tipografic, chiar cu o cafenea cocheta. Serviciile sunt de Multiplicare documente Printare documente indosariere Laminare Scanare Coperti de diploma Papetarie Carti de vizita Se preda un spatiu de 80 mp, se achita lunar chiria, aceasta chirie a fost lejer acoperita in perioada pandemiei cand birourile, scolile si facultatile nu au functionat, insa vadul este foarte dinamic si asigura lejer toate cheltuielile lunare fixe in orice situatie economica. Aceasta perioada a pandemiei a certificat supravietuirea brandului fara aportul scolilor si al firmelor intrate in colaps, pentru perioada de 2 ani. Chiria este de 1700 euro pe luna, o chirie mai mica raportata la spatiile comerciale din zona. Strada Dorobantilor 27 colt cu strada Maior Dimitrie Giurescu, langa Ase Cibernetica Pretul de preleare poate fi influentat daca nu sunt necesare toate echipamentele pe care spatiul comercial le contine. Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 2 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

Pe site din 20-04-2024
Vizualizari 35
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 80 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Dorobanti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  spatii comercial Bucuresti, Dorobanti  - 260000 EURO Proprietar 260000 €
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Dorobanti - 260000 EURO Dorobanti, Bucuresti

Vand spatiu comercial 68mp Calea Dorobanti ,la bulevard ,actual autorizat cabinet stomatologic ,cu chirias contract nou,legal,impozite achitate la zi ,compus din 2 cabinete terapie,sala de asteptare,sala depozitare deseuri,2 toalete,sala sterilizare ; 260.000€ . Va rog sunati intre orele 14-15 si 19-22. Telefon:Zero.sapte.doi.sapte.zero.sase.doi.doi.zero.doi Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 1 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

260000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(