Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vand Apartament 1 camere Nicolina , Iasi - 70485 EURO;

70485 €  De vanzare
Bun venit în noul nostru complex rezidențial - Grand Beetle Residence 3! Situat în inima cartierului Nicolina, pe strada Hlincea nr. 33, acest complex reprezintă o combinație perfectă între confort, stil și accesibilitate. Locuințe confortabile pentru orice preferință Indiferent de necesitățile tale, avem soluția perfectă! Oferim apartamente spațioase cu una, două și trei camere, concepute pentru a-ți oferi un stil de viață modern și confortabil. Complexul nostru nu este doar un loc de cazare, ci și un hub vibrant pentru afaceri și servicii locale. Spațiile noastre comerciale sunt perfecte pentru diverse activități precum: * Afterschool * Magazin de haine * Croitorie * Spălătorie * Coafor * Fitness * Reparații * Sală de dans Fie că ești antreprenor în căutare de un spațiu pentru afacerea ta sau pur și simplu dorești să te bucuri de facilități convenabile chiar la tine în vecinătate, Grand Beetle Residence 3 este alegerea perfectă pentru tine! În plus față de locuințele noastre moderne și spațiile comerciale versatile, Grand Beetle Residence 3 oferă o gamă largă de facilități și servicii care îți vor face viața mai ușoară și mai plăcută. Cu o locație centrală în cartierul Nicolina, vei avea acces ușor la tot ceea ce ai nevoie. Contactează-ne astăzi! Echipa noastră este aici pentru a-ți răspunde la toate întrebările și pentru a te ajuta să îți găsești noul cămin sau spațiul comercial perfect.

Pe site din 24-04-2024
Vizualizari 58
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 48 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 2/11
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Iasi.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Iasi. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Iasi.

Este Nicolina zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere  decomandat Iasi, Iasi  - 110000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 110000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Iasi, Iasi - 110000 EURO Nicolina, Iasi , jud. Iasi

Exclusivitate | Comision 0% | Apartament decomandat cu 2 camere de 60.50mp | Incaperi spatioase | Nicolina - Biserica Inaltarea DomnuluiAvem placerea sa va prezentăm o locuință noua in piata, cu dublă orientare, amplasata la etajul 2/7 intr-un bloc construit pe cadre in anul 1990.Prezentare apartament: cum deschidem usa acestuia, intram intr-un hol spatios ce face accesul catre zona de living (20mp), dormitor (12.1mp), bucatarie (9.6mp), baie (4mp) si debara (1.4mp).Fiind amplasata la etaj intermediar inferior într-un bloc pe cadre construit în 1990, dublu orientata și într-una dintre cele mai apreciate zone din Iași, putem spune că această locuință se poziționează în topul ofertelor imobiliare actuale.Toate actele sunt în regula și pregătite pentru vânzare, rămâne doar să își găsească viitorul proprietar!Se acceptă metoda de plată atât prin credit ipotecar cât și cash.

110000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(