Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Salaj, Zalau - 130000 EURO

130000 €  De vanzare
De vanzare casa in triplex, zona centrala str A. Iancu. Compus din p+e: living cu bucatarie, baie ; 3 dormitoare , baie si balcon, 2 locuri de parcare si teren aferent in spate. Interior semifinisat Exterior finisat cu curte pavata Acces privat cu telecomanda Case de vanzare - Zalau , Case de vanzare - Salaj

Pe site din 12-04-2024
Vizualizari 16
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 115 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Zalau.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Zalau. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Zalau.

Este Centru Vechi zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Salaj, Zalau  - 159000 EURO Proprietar 159000 €
Vanzare casa Salaj, Zalau - 159000 EURO Centru Vechi, Zalau , jud. Salaj

Imobiliare Zalau are deosebita placere sa va prezinte, in exclusivitate doua case individuale. Noi le-am numit casele TWINS care sunt situate intr-o zona exclusivista, foarte linistita, cu vedere spre muntii Meses si asupra orasului.  Compartimentare parter:  -living 26 mp,  -bucatarie 11,15 mp,  -baie 6,85 mp,  -hol 4,75 mp,  -antreu 3,25 mp,  -garaj 18,45 mp,  -terasa 20,55 mp. Compartimentare etaj:  -dormitor matrimonial 11,45 mp cu baie 3,05 mp si dressing 3,05 mp.  -dormitor 11,90 mp  -hol 4,85 mp -baie 5 mp -dormitor 10,30 -terasa 17,55 mp. -Casele se vor preda cumparatorului la stadiul de semifinisat, cu dotari calitative: canalizare, apa, gaze naturale, curent, centrala termica, incalzire in pardoseala pe toata suprafata, ferestre PVC cu sticla tripla si bagheta calda, instalatie electrica, usa la intrare, interior tencuit mecanizat si gletuit in doua straturi + lavabila, sapa, izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm, caramida aparenta etc.  -Casele sunt realizate din materiale de calitate, iar compartimentarea conform noilor cerinte de pe piata imobiliara, cu o arhitectura moderna si functionala, zone generoase iluminate natural, dar si cu o panorama deosebita.  -Ferestrele sunt de dimensiuni mari, asigurand foarte multa lumina naturala in interior.  -Curtea din spatele casei este zona de relaxare, retrasa, perfecta pentru zile si seri linistite. -Acces facil spre market, scoli, statii de autobuz, gradinite, restaurante, parcuri.  -Distanta pana in zona centrala a orasului este de 3 minute cu masina.   -Casele sunt dispuse pe 2 niveluri P+E, cu o suprafata utila de 120 mp utili, la care se adauga 300 mp teren si terasa generoasa. Pretul este de 159.000 Euro negociabil pentru prima casa de la drum si 165.000 euro pentru casa retrasa de la drum Case de vanzare - Zalau , Case de vanzare - Salaj

159000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(