Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Bacau, Targu Trotus - 400000 EURO

400000 €  De vanzare
Inchiriez sau vand proprietate care fara investitii majore, poate fi folosita ca si Clinica privata sau Pensiune pentru batrani... Casa se afla pe un teren de 4000 mp, este mobilata complet si are toate utilitatile necesare. Se compune din: Demisol - 5 incaperi. Parter - 2 bucatarii, 2 livinguri, 2 grupuri sanitare, 3 dormitoare, 4 terase acoperite. Etaj - 6 dormitoare, 4 bai, 1 terasa acoperita.*Toate dormitoarele au cate un balcon acoperit. Incalzirea se face printr-un Puffer de 1000 l , in care se aduna caldura din: un sistem solar cu 60 de tuburi vidate ''heat pipe'', centrala termica pe peleti de 65 de kw, doua termoseminee cu lemne. Un semineu clasic se mai afla intr-unul din livinguri. Casa este racordata la energie electrica si are si instalatie de forta de 380V. De asemenea, un sistem mixt eolian/solar, asigura pe timpul noptilor energia necesara iluminatului interior/exterior si, foarte important, functionarea tuturor pompelor -solare, de pe centrala sau seminee. Cat si celorlalte necesitati, urgente...Instalatia este de 1,5 kw. Pe teren se mai afla; - 1 garaj. -parcare pentru minim 10 masini. - o casuta de vara, din lemn, acoperita cu tigla, cu 4 camere. - doua solarii. - piscina incalzita pe timp de vara cu panouri solare 8x3 m. -dus. -wc de serviciu. -Adapost pentru lemne si/sau bricheti/peleti. -Ciubar de 12 persoane racordat la centrala si cu soba in el. -Iaz de cca 15x15 m cu adancimea variabila de le 2.5m la 40 de cmm. - plin cu nuferi, diferite plante acvatice si sute de pesti colorati, de o valoare importanta. -Pe teren se mai afla singura ferma de lotusi din Europa de Est, cu cateva mii de exemplare, de toate varietatile si culorile, livada cu pomi fructiferi si zeci de plante rare dintre cele mai spectaculoase. Casa a functionat in ultimii doi ani ca si Casa de Vacanta, bucurandu-se de aprecierea unanima a celor ce au vizitat-o si au locuit aici pe timpul sejururilor. Nu ratati o astfel de afacere, care incepand de a doua zi dupa cumparare, va poate aduce profit! *Pot locui in continuare aici, ca angajat, pentru a o administra ca pana acum! ** Caut partener de afaceri care este dispus sa investeasca minim 25% din valoarea totala a proprietatii. ***Mai multe fotografii pe Facebook - Casa Lotus

Pe site din 24-04-2024
Vizualizari 21
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 4000 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Targu Trotus.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Targu Trotus. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Targu Trotus.

Este Targu Trotus zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bacau, Targu Trotus  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare casa Bacau, Targu Trotus - 75000 EURO Targu Trotus, Targu Trotus , jud. Bacau

Vand casa la intrare in Targu Trotus dinspre Onesti cu iesire la DN 12 A . Geamuri termopan cu 5 camere, insalatie electrica si bransament EON , gard perimetral ,apa in curte, pomi fructiferi. 2200 mp teren cu 24 m latime la strada . Se poate vinde cu 2 optiuni : 85000€ cu tot terenul ( 2200 mp) sau 65000€ cu 1000 mp teren. Mai multe info la telefon . Case de vanzare - Targu Trotus , Case de vanzare - Bacau

75000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(