Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Suceava, Stulpicani - 69000 EURO

69000 €  De vanzare
Casa de vanzare in loc. Stulpicani, jud. Suceava, compusa din: - 3 camere; - 2 holuri; - 1 camara; - beci; - pod (posibilitate mansardare). Casa are o suprafata de 96 mp si se vinde impreuna cu: - anexe, cu suprafata de 86 mp, astfel: - 1 bucatarie de vara; - 1 baie; - 3 magazii; - teren, imprejmuit, cu suprafata de 750 mp (curte + livada). Alte detalii : - proprietatea este racordata atat la reteaua de apa a localitatii cat si la fantana proprie (pompa cu hidrofor); - posibilitate racordare la reteaua de canalizare a localitatii (conducta trece prin fata casei); - locatia este apropiata de centrul localitatii (500 m); - pereti izolati la exterior + tencuiala refacuta + acoperis inlocuit recent; - tamplarie PVC cu geamuri termopan; - magazin de tip minimarket in apropiere (80 m). Puncte de interes in zona: - Codrul Secular Slatioara = 12 Km; - zona turistica Voronet = 19 Km; - zona turistica Rarau = 45 Km; - orasul Gura Humorului = 17 Km; - orasul Campulung Moldovenesc = 34 Km; - orasul Suceava = 55 Km; - orasul Vatra Dornei = 80 Km. Case de vanzare - Stulpicani , Case de vanzare - Suceava

Pe site din 05-05-2024
Vizualizari 67
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 96 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Stulpicani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Stulpicani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Stulpicani.

Este Stulpicani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Suceava, Stulpicani  - 160000 EURO Proprietar 160000 €
Vanzare casa Suceava, Stulpicani - 160000 EURO Stulpicani, Stulpicani , jud. Suceava

Vand cabana in Stulpicani pe parau Muncel Detalii la telefon +4478*****552 Case de vanzare - Ostra , Case de vanzare - Suceava

160000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(