Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Bacau, Stefan cel Mare - 900000 EURO

900000 €  De vanzare
Proprietatea este situata pe Str.Stefan cel mare Bacau , pe o suprafata de 1.599 mp , Locuinta este de inaltime S+P+1 , avand o suprafata construita de 704 mp Complet mobilata Compartimentarea : SUBSOL : Garaj pt 2 masini Beci si crama Doua camere tehnice Sauna PARTER: Camera oaspeti Bucatarie Baie Ceainarie Dressing mare Birou ETAJ: Dirmitor 1 matrimonial (dressing si baie proprie) cu balcon Dormitor 2 (dressing si baie proprie) cu balcon Dormitor 3 (dressing si baie proprie) Pe proprietate mai este si o Bucatarie de vara si berarie Mai multe detalii la telefon. Pretul este negociabil! Case de vanzare - Bacau , Case de vanzare - Bacau

Pe site din 25-04-2024
Vizualizari 38
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 704 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Stefan cel Mare.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Stefan cel Mare. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Stefan cel Mare.

Este Stefan cel Mare zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bacau, Stefan cel Mare  - 480000 EURO Proprietar 480000 €
Vanzare casa Bacau, Stefan cel Mare - 480000 EURO Stefan cel Mare, Stefan cel Mare , jud. Bacau

Proprietar vand vila pe stefan cel mare langa Gepex park cu o suprafata de 346mp(constructia) si 823mp teren .Proprietatea este compusa din parter, etaj si mansarda, o crama din 35 mp sala de sport , jacuzi,sauna, birou.spalatorie,magazie(acestea se gasesc in mansarda) garaj cu usa automatizata, bucatarie de vara, o mini piscina ,sistem de irigat gazon .Proprietatea este prevazuta cu alarma, supraveghere video cu monitor in dormitorul matrimonial si este echipat cu Panouri Fotovoltaice de 10kw (si este conectat ca prosumator) .Proprietatea este compusa din living bucatarie baie la parter cu acces in garaj la etaj dormitor matrimonial si 2 dresinguri o baie si doua dormitoare etc.Mai multe informatii in privat si proprietatea se vinde complet utilat si mobilat asa cum reiese din poze Case de vanzare - Bacau , Case de vanzare - Bacau

480000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(