Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Prahova, Ploiesti - 127000 EURO

127000 €  De vanzare
Va propunem spre vanzare o casa situata in Orasul Ploiesti, in zona de sud a orasului, cu acces facil catre toate punctele. Suprafata construita a imobilului este de 113 mp,din care 100mp casa si 13 mp beci. Toate actele sunt pregatite pentru vanzare. Aceasta este formata dintr-un parter in care se regaseste bucataria open space, un living spatios si plin de lumina naturala, o baie, doua dormitoare si un hol in forma de 'L' spatios si luminos.. Podul poate fi amenajat si folosit ca si spatiu util el fiind imbracat cu vata si osb. - Structura constructiei este formata din caramida, bca si beton, plafonul fiind din cadre de lemn imbracate in rigips cu structura dubla din 40 in 40. - Invelitoarea este din tigla metalica premium BILKA MAT. - Casa ofera foarte multa lumina naturala datorita geamurilor si usilor mari, cu suprafete vitrate generoase. - Tamplarie gri antracit, A-PLAST - Termoizloatia are grosimea de 10 cm EPS80 finisata cu tencuiala decorativa siliconata Kober. - Finisajele de cea mai buna calitate (parchet Egger, lavabil Kober Zertifikat, plinta MDF, lustre si aplici Eglo si Lumilux, usi BESTIMP, rigips Saint-Gobain, centrala Ariston Class One, gresie si faianta Cesarom) -Beciul a fost tencuit, facuta scara noua, lampa led, si pavaj pe pardoseala) -Dormitoarele sunt mochetate, cu mocheta groasa si pufoasa de cea mai buna calitate -Livingul este cu parchet si a fost lasat si un foc de gaze pentru cei care doresc un termosemineu pe gaz atat pentru confort cat si pentru design -Holul cu bucataria gresie -Baia cu gresie si faianta, dusul mediteraneean cu scurgere si rigola ascunse, imbracat cu deck de piscina pentru un confort sporit - Incalzire in pardoseala cu ditribuitor 8 cai - Proprietatea vine racordata la TOATE UTILITATILE (gaze, curent, apa, canal). - Curtea se va preda la gata, inclusiv gazonul montat dupa data de 15.martie.2024, betonul amprentat lacuit dupa ce vor fi 2 zile cu soare consecutiv, totul gata de mutare. -Curtea mai este prevazuta si cu parcare interioara betonata si amprentata de 6m*3,5m. Se accepta si credit ipotecar.Toate actele la zi, imobilul este situat pe Str.Luminitei 12. Case de vanzare - Ploiesti , Case de vanzare - Prahova

Pe site din 27-04-2024
Vizualizari 11
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 113 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ploiesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ploiesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ploiesti.

Este Gara de Sud zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Prahova, Ploiesti  - 81000 EURO Proprietar 81000 €
Vanzare casa Prahova, Ploiesti - 81000 EURO Gara de Sud, Ploiesti , jud. Prahova

Adrian Pandelescu Vand casa cu trei camere in zona de sud Ploiesti Prahova Ploiesti

81000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Prahova, Ploiesti  - 51000 EURO Proprietar 51000 €
Vanzare casa Prahova, Ploiesti - 51000 EURO Gara de Sud, Ploiesti , jud. Prahova

Casa batraneasca din caramida (demolabila) in municipiul Ploiesti zona sud ( la intrarea in oras dinspre Bucuresti ) mai precis in spatele hipodromului situata pe o strada pe care circula autobuzul care duce spre centru. Casa este nelocuita de cativa ani si s- a deteriorat. Are o deschidere de 24 m , apa curenta , gaze si canalizare . Pentru doritorii de investitii se poate costrui un excelent duplex sau un magazin la parter si deasupra locuinta si de ce nu un mic bloc pe acest teren. Zona este linistita si strada bine aerisita ( lata ) Terenul este aproape patrat. Are 24 m lungime si 23 m latime. Se poate ajunge pe jos in 15 min la manastirea Ghighiu. Case de vanzare - Ploiesti , Case de vanzare - Prahova

51000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(