Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Dambovita, Picior de Munte - 9250 EURO

9250 €  De vanzare
Va puteti alege configuratia, finisajele si culorile, pentru o casa asa cum va doriti. Casele sunt proiectate special pentru a oferi un confort maxim si utilitate pe o durata lunga de viata. Livrarea casei se face "LA CHEIE": parchet, gresie, faianta, var lavabil, geamuri si usi termopan, usi interioare, baie utilata complet (cabina de dus, lavoar, toaleta), robineti instant apa calda, calorifere electrice de perete in fiecare camera, instalatie de apa, instalatie electrica (prize, intrerupatoare, tablou de sigurante), tencuiala decorativa cu silicon, etc. Pentru mai multe informatii si solicitari de oferta, ne puteti contacta la numarul de telefon. ACEPTAM VARIANTE AUTO #casa #container #casemodulare #constructii #romania Case de vanzare - Picior de Munte , Case de vanzare - Dambovita

Pe site din 17-04-2024
Vizualizari 14
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 150 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Picior de Munte.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Picior de Munte. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Picior de Munte.

Este Picior de Munte zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Dambovita, Picior de Munte  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa Dambovita, Picior de Munte - 65000 EURO Picior de Munte, Picior de Munte , jud. Dambovita

Proprietar vand teren in suprafata de 1980 mp, plus casa in suprafata de 60 mp, situate in Sat Picior de Munte (Colonie) Comuna Dragodana judet Dambovita. Proprietatea este situata la 18km de Municipiul Targoviste si la 10 km de Orasul Gaesti. Proprietatea este situata in planul doi fata de DN 72 intr-o zona de case noi si vechi. Casa este din caramida, compusa din 2 camere, baie si bucatarie, acoperita cu tabla. Casa necesita renovare (interior, exterior si structura). Terenul este intravilan si are urmatoarele elemente: Casa Teren/Gradina(1980 mp) Apa potabila Electricitate Canalizare Gaze (doar conductele trase, racordul urmeaza sa fie facut de primarie). Case de vanzare - Picior de Munte , Case de vanzare - Dambovita

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(