Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Valcea, Muereasca de Sus - 50000 EURO

50000 €  De vanzare
Vand casa in zona Muereasca de Sus la aproximativ 15 km de centru orasului Valcea , aproape de Calimanesti si Olanesti . O zona buna aproape de scoala, gradinita , dispensar si magazin . Casa are : -iesire privata la DJ658, -3 dormitoare - baie , - bucatarie, - beci, Beneficiaza de inca aproximativ 900m de teren , fanar si spatiu pentru gaini. Fiecare camera beneficiaza de soba de teracota. Case de vanzare - Francesti-Coasta , Case de vanzare - Valcea

Pe site din 16-04-2024
Vizualizari 11
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 90 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Muereasca de Sus.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Muereasca de Sus. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Muereasca de Sus.

Este Muereasca de Sus zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Valcea, Muereasca de Sus  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare casa Valcea, Muereasca de Sus - 30000 EURO Muereasca de Sus, Muereasca de Sus , jud. Valcea

cristianamandescu Cabana lemn brad - zona rustica din judetul Valcea Cabana este situata in comuna Muereasca (judetul Valcea), localitate amplasata intre statiunile turistice Baile Olanesti si Calimanesti (Valea Oltului).Este construita in perioada august 2020 - iulie 2022 pe un lot de 750 mp in proximitatea unei paduri, iar curtea este amenajata cu masa de lemn si un leagan pentru copii. Constructia este din lemn de brad frumos lucrat, iar la interior este izolata cu polistiren de 5 cm. Arhitectura se incadreaza in stilul rustic insa dotarile sunt contemporane.Proprietatea este mobilata doar in baie si bucatarie (aragaz si chiuveta masca), camera de zi fiind libera pentru a lasa loc personalizarii in functie de preferinte. Constructia detine instalatie electrica, insa nu este conectata la energie electrica, existand posibilitatea instalarii de panouri solare (soare intens intre orele 11-19). Cel mai apropiat stalp de electricitate se afla la circa 35 metri de cabana.Exista drum de acces la locatie, respectiv din centrul comunei (Muereasca de Sus), de la drumul comunal (DJ 658, asfaltat) care merge spre Manastirea Frasinei se urca (cu masina - circa 350 metri), pe un drum pietruit, catre cabana. Totodata, avem apa curenta de la reteaua comunala (sursa Bradisor).Cabana este dotata cu o fosa de circa 3 mc. Imobilul reprezinta o proprietate pentru iubitorii de natura si liniste rurala.Cabana se afla la 7 km fata de DN 7 (Rm Valcea-Calimanesti), la 6 km distanta de Manastirea Frasinei, 17 km pana la Rm. Valcea si 12 km distanta de Calimanesti.Locatia este situata la circa 35 km de localitatea Calinesti Cornetu - intersectie a drumului E 81 (Rm Valcea-Sibiu) cu viitoarea autostrada Bucuresti-Pitesti-Sibiu (aflata in lucru).

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(