Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Bacau, Marginea (Oituz) - 69000 EURO

69000 €  De vanzare
Vand casa in Ghigoiesti, judetul Neamt, in stare impecabila pentru nefolosinta. Doar cladirea are in jur de 350 de mp, cu ograda in fata cladirei si gradina mare in spate plina cu copaci. Cladirea este compusa de 2 camere mari + o zona in care se poate locui: in prima camera se presinta o zona folosita ca magazin, cealalta camera a fost folosita ca un bar, unde se pot tine si nunti sau praznice, in plus cum se poate vedea in fotografii, a doua camera are bai tinute foarte bine si masa de biliard. La marginea cladirei avem si un mic apartament impartit in 2 etaje (nu sunt fotografii) pentru locuinta, chiar si daca noi l-am folosit pentru a deposita marfa inauntru si a tine telecamerele in functiune. Apa la ghiuvete functioneaza si avem si o fantana in gradina noastra. Sunt instalate camere care sunt inca functionale si gardul este in stare foarte buna. O vand pentru nefolosinta ca am plecat in strainatate. Pretul este putin negociabil, ofer si cer seriozitate, deci nu cheamati inutil. 6 Case de vanzare - Ghigoiesti , Case de vanzare - Neamt

Pe site din 26-04-2024
Vizualizari 10
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 350 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Marginea (Oituz).

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Marginea (Oituz). Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Marginea (Oituz).

Este Marginea (Oituz) zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bacau, Marginea (Oituz)  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa Bacau, Marginea (Oituz) - 25000 EURO Marginea (Oituz), Marginea (Oituz) , jud. Bacau

Casa de vacanta situata intr-un cadru natural autentic, la marginea padurii dar totodata in vecinatatea centrului comercial si administrativ al comunei Traian, jud. Bacau. Avantaje: Mediu natural linistit, aer curat, excelent pentru un stil de viata relaxant; Oportunitatea de a evada din oras si de a te bucura de un refugiu linistit intr-o locatie pitoreasca (acces la trasee forestiere frumoase, recreere in aer liber, gratar etc); Acces convenabil la centrul comercial al comunei (Supermarket, Pizza, Cabinete stomatologice, Farmacie, Peco, Depozite de materiale etc); Potential pentru venituri din inchiriere ca proprietate de vacanta; Potential pentru dezvoltare si investitii viitoare intr-o zana atractiva. Casa se afla la numai 10 km de Bacau, la doar 10 minute de Autostrada A7 & Centura Bacaului. Este o casa solida, construita din beton, compusa dintr-o camera de zi, o bucatarie si o terasa cu vedere la padure, avand o fantana, un gratar si o magazie pentru unelte. Casa are suprafata de 18,8mp si o gradina cu livada si vita de vie pe un teren de 500mp. Locuinta este racordata la curent electric, apa din fantana proprie iar conducta de gaz trece prin fata intrarii principale. Un mare avantaj este faptul ca exista doua drumuri de acces la locuinta: unul la intrarea principala si altul in partea opusa, spre gradina. Case de vanzare - Traian , Case de vanzare - Bacau

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(