Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 7 camere Dambovita, Gamanesti - 76000 EURO

76000 €  De vanzare
Next Prezentare generala Pret: €76.000 Tip contract: Vanzare Tip proprietate: Casa Amplasare: GAMANESTI, Dambovita Cartier / Zona: sat Structura imobil: Structura de lemn Camere: 7 Bai: 1 An constructie: 2008 Suprafata totala: 279m2 Singur in curte: da Alte anunturi asemanatoare CASA pe structura de lemn, foarte bine izolata termic, P + M in suprafata de 279 mp.construita in anul 2008 in localitatea GAMANESTI,Str.Primaverii Nr.94,jud.Dambovita linga Racari (35 Km.de Bucuresti,spre Targoviste).Casase compune din:7 camere,Living si Dining generoase,3 dormitoare,2 birouri,3 dressinguri,Bucatarie dotata complet electrica (plita ceramica.cuptor electric incastrat in perete,hota),camara (mobilata),3 bai dotatemodern (cabina de dus,cada cu hidromasaj,bideuri ...)garaj pentru doua auto,parchet lemn stratificat,Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan,incalzire in pardoseala,cu senzori de ambianta la parter si etaj ,4 panouri solare a cate 5 Kw. fiecare pentru apa calda menajera,2 boilere electrice a cate 500 litri fiecare,izolate termic care stocheaza si apa calda din panourile solare sau /si din centrala termica pe lemn,centrala pe lemn Junkers (noua dec.2009),dedurizator apa electronic automatizat + filtre (toate in centrala tehnica), cablu Tv + parabolica Max Tv (600 de programe) + DOLCE TV,telefon fix,internet accesibile in toata casa,sistem de alarma performant cu 5 camere de supraveghere video cu imprimare permanenta pe calculator,aer conditionat.canalizare proprie menajera si separat pluviala,fosa septica,put de medie adincime (30 m.) + put de irigat curtea (10 m.),magazie 100 mp.(neterminata insa acoperita),curte 2.000 mp.impejmuita,inca 5.500 mp. teren intravilan in spatele curtii, cu un spatiu de 4.6 m. latime pe laterala curtii pentru servitute,drum betonat,porti automatizate inclusiv usa la garaj si portita pietonala,videointerfon color,terasa 25 mp.acoperita si coplet inchisa.Retea electrica monofazica si trifazica.Posed Cadastru si Intabulare, numar etaj: 1, numar camere: 7, numar bai: 3, suprafata utila: 279, suprafata totala: 7500, suprafata construita: 250, anul constructiei: 2008 Numar nivele: 1 , Suprafata terenului: 7500,0 m2, Suprafata utila: 279,0 m2, Suprafata construita: 250,0 m2, Numar camere: 7 , Numar bai: 3 , Incalzire: altele ,

Pe site din 28-03-2024
Vizualizari 13
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 7

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Gamanesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Gamanesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Gamanesti.

Este Gamanesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Dambovita, Gamanesti  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa Dambovita, Gamanesti - 35000 EURO Gamanesti, Gamanesti , jud. Dambovita

Toni Casa batraneasca Dambovita Casa in suprafata de 101 mp utili, garaj, curent electric, apa curenta si canalizare (contracte active), total teren 1505 mp.Pomi fructiferi si vita de vie pe rod. Casa are baie (necesita renovare) si garaj + anexe.Mansarda nu este amenajata.Casa este situata la 30-45 de minute de Bucuresti, 38 km.Fiind situata la aproximativ 10-15 minute de Racari unde puteti gasi magazine supermarket, Primarie, notariat, politie, farmacie si alte necesitati.

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(