Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Covasna, Dobarlau - 150000 EURO

150000 €  De vanzare
spre vanzare un domeniu de 3000mp(front 58m), avand in componenta, o vila in suprafata de 300mp utili, o constructie noua, la rosu, in suprafata de 600mp utili, plus 3 garaje, la rosu, de 144mp utili, intr-o zona pitoreasca, cu ses si padure, cu un potential avant afaceristic sau recreativ. Vila este locuita, construita in anul 2010, si se vinde mobilata, utilata. Materialele folosite la constructia ei, sunt de calitate. Amprenta vilei este de 177mp. In componenta ei intra un parter si un etaj, avand fiecare cate un apartament constituit din: doua camere, baie, bucatarie, birou, hol. Fiecare spatiu din cele doua apartamente este mobilat utilat, modern. Ferestrele sunt din termopane pe sase camere. Mobila, partea tehnica(tv), aparatura din bucatarii, obiectele sanitare(din bai- cabina dus cu muzica, jacuzii, bucatarii), sunt noi si de calitate. Fiecare apartament beneficiaza de gresie, parchet, vopsea lavabila,si binenteles, de cate o terasa in suprafata de 20mp, respectiv 12mp. Fiecare apartament are intrarea proprie, nu comunica intre ele. La subsol se gaseste centrala termica, pe lemne, noua, de calitate. Intreagul domeniu, beneficiaza de supraveghere video si sistem alarma. Poarta de acces in spatiul domeniului, este electrica. Instalatia electrica, pe domeniu, este de 220v si de 380v. In vecinatatea vilei, pe domeniu, se afla constructia la rosu, avand suprafata generoasa, poate satisface orice activitate, intr-o afacere, daca se doreste. Este construita din caramida porotherm de 24, acoperita cu tigla Bramac. In spatele celor doua constructii se afla o anexa gospodareasca. Pe langa activitatea de crestere a animalelor se poate dezvolta si o crescatorie de pastravi, paraul fiind vecinul domeniului, in partea de nord. Trebuie mentionat ca, terenul pentru pastravarie se afla sub nivelul constructiilor(vila, constructia la rosu), circa 4m, deci nu poate influenta negativ, viata linistita a familiei. In fata vilei se gaseste o gradina cu braduleti ornamentali si pomi fructiferi. In vecinatatea domeniului, isi au domiciliul si edilii localitatii. Un alt avantaj, al zonei, il costituie calificarea ca si zona defavorizata. Localizarea domeniului: la 22km de orasul Brasov si la 20km de orasul Sf. Gheorghe, in comuna Dobarlau(TELIU).Alternativa un apartament de 2-3 camere plus diferenta. Pentru mai multe detalii si poze ma puteti contacta prin mesaj sau whatapp.

Pe site din 25-08-2021
Vizualizari 35
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Dobarlau.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Dobarlau. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dobarlau.

Este Dobarlau zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Covasna, Dobarlau  - 120000 EURO Proprietar 120000 €
Vanzare casa Covasna, Dobarlau - 120000 EURO Dobarlau, Dobarlau , jud. Covasna

Case de caramida 2 case de vanzare in stagiul de proiectare jud Brasov com Podul Olt la 15 km de Brasov Teren 400 mp fiecare parcela utilitati apa , curent, fosa septica ecologica Suprafata construibili 85 mp Dormitor 16mp Dormitor 12mp Baie 9mp Hol 3mp Living +bucatarie 37mp Terasa 13mp Termen de ezecutie 8luni de zile inceputul din primavara Pentru mai multe detalii 07******38 George Case de vanzare - Dobarlau , Case de vanzare - Covasna

120000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Covasna, Dobarlau  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare casa Covasna, Dobarlau - 75000 EURO Dobarlau, Dobarlau , jud. Covasna

Casa de vanzare la intrare in Podul JiuOlt jud Brasov la 100 de metri de asfalt ,tren suprafata in jur de 400 mp pentru mai multe detalii la telefon 07******38 Case de vanzare - Dobarlau , Case de vanzare - Covasna

75000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(