Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Iasi, Cuza Voda - 25000 EURO

25000 €  De vanzare
Vand imobile reprezentand 2 case + teren intravilan + teren extravilan, situate in localitatea Cuza Voda, comuna Ipatele, judetul Iasi, la o distanta de circa 40 km de municipiul resedinta de judet, constand in: 1) Casa in constructie, la rosu, in suprafata construita de 73,60 mp, inclusiv teren aferent constructiei; 2) Casa batraneasca situata in aceeasi locatie (curte) cu constructia aflata la rosu, incluzand teren si curti aferente constructiei vechi, in suprafata totala de 745 mp; 3) Teren intravilan + Gradina + Vita de vie + Pomi fructiferi, reprezentand teren aferent constructiilor de la pozitiile 1 si 2 si teren situat in imprejmuirea constructiilor respective, ambele suprafete de teren din categoria de folosinta arabil, in suprafata totala de 3 123,60 mp, din care: Gradina si Pomi fructiferi - 1 797 mp, iar Vita de vie - 508 mp, aceasta din urma fiind amplasata in spatele constructiilor; Imobilele de mai sus, reprezentand constructii si teren, au deschidere la drumul judetean Scanteia - Țibanesti. Acces utilitati: energie electrica, alimentare cu apa, colectare selectiva a deseurilor, telefonie, internet, transport, canalizare (Primaria si Consiliul local sunt in curs de implementare a lucrarilor de canalizare in zona). Fara risc seismic si fara riscuri generate de fenomene meteorologice extreme (ploi abundente, inundatii, zapezi extreme etc.). Imobilele sunt situate in zona rurala deosebita, aer curat, padure, spatii verzi. Terenul dispune de posibilitati de noi constructii. 4) Teren extravilan in suprafata totala de 15 000 mp, din care: Teren extravilan in suprafata de 5 000 mp, din categoria de folosinta arabil, situat in continuarea terenului intravilan de la pozitia 3 si Teren extravilan in suprafata de 10 000 mp, din categoria de folosinta arabil, situat in perimetrul comunei Ipatele. Imobilele nu formeaza obiectul unor litigii, nu au sarcini sau alte asemenea. Unic proprietar, cu toate taxele si impozitele la zi. Pret negociabil - 25 000 Euro, cumulat pentru toate cele 4 pozitii. Se poate negocia si distinct pe pozitii. Pentru detalii suplimentare si relatii, asigur disponibilitate la telefonul mobil si WhatsApp nr. 00393311353178 sau +39 331 135 3178, in zilele de luni pana sambata, intre orele 18,00 - 21,00.

Pe site din 06-03-2023
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Cuza Voda.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Cuza Voda. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cuza Voda.

Este Cuza Voda zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Iasi, Cuza Voda  - 15000 EURO Proprietar 15000 €

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(