Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Buzau, Crang - 40000 EURO

40000 €  De vanzare
Proprietar, vand casa pe Strada Trifoiului, nr. 20. Casa este compusa din 3 camere cu 1 baie, bucatarie, 2 dormitoare, living, 2 holuri si 1 camara la interior. Total suprafata 100 mp din care aprox 70 mp sunt construiti. Exista doua curti, una in fata in forma de L si una in spatele casei in forma dreptunghiulara. Tot in spatele casei exista si o camara spatioasa care se poate folosi ca staptiu de depozitare. De notat faptul ca exista si pod care poate fi folosit si acesta pentru depozitare. Casa nu este racordata la reteaua de gaze, insa teava este trasa pe strada nefiind momentan racordata la retea. In fiecare camera exista soba de teracota si bucataria este dotata cu convector. Exista posibilitatea de parcare in fata casei. Pentru vizionari si alte detalii despre casa va rog sa ma sunati oricand. Case de vanzare - Crang , Case de vanzare - Buzau

Pe site din 16-04-2024
Vizualizari 53
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 70 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Crang.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Crang. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Crang.

Este Crang zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Buzau, Crang  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare casa Buzau, Crang - 75000 EURO Crang, Crang , jud. Buzau

Casa cartier 23 August, 47 mp construiti, 48 mp alee comuna (* din care 24 mp in proprietate) si teren neconstruit de 149 mp. Casa necesita reparatii. An constructie 1928. Posed cartile funciare. Utilitati - curent electric, gaze, apa si canalizare. Pentru informatii suplimentare puteti contacta direct proprietarul numai la numarul de telefon 07********47 - Dorina. Pretul din anunt se refera doar la jumatate de curte, mai exact la descrierea din primul paragraf. De asemenea cel de-al doilea proprietar care are cea de a doua jumatate de curte este dispus sa vanda (* in total ar insemna un teren total de 440 de m patrati - o casa de 90 m patrati, garaj si alte dependinte). Exclus agentii imobiliare. Case de vanzare - Crang , Case de vanzare - Buzau

75000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(