Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Giurgiu, Bolintin-Deal - 210000 EURO

210000 €  De vanzare
Vand vila P+E1+M la intrarea comunei Bolintin-Deal, la doar 15 km de Bucuresti. Se poate ajunge pe autostrada A1 sau prin Ciorogarla in 20 minute. Posibilitate de business: pensiune, centru comercial, clinica medicala, gradinita, after-school, sediu de firma, sala de fitness, restaurant etc. datorita amplasarii pe Bd. Republicii, chiar la intrarea in comuna, la 400 m de centru. Constructia, din 2009, pe structura de beton si fier, are utilitati precum: curent trifazic, gaz, apa, put absorbant pentru apa fluviala, canalizare stradala, cablu TV, internet si dispune de g+f+p+t. Incalzirea, realizata printr-o centrala pe gaze prin condesare, este ajutata de izolatia in stil elvetian datorita camerei de aer intre ziduri, precum un termos. Izolatia este deosebita prin randamentul ei pentru caldura iarna/racoare vara deoarece include 2 randuri de zidarie plus 2 randuri de izolatie cu polistiren de 5 cm. Se face economie la gaze pana la 66%!!! Vila are suprafata amprentei la sol de 122 mp si este edificata pe un teren de 812 mp. Parterul este finalizat, la cheie, iar aici se gaseste sufrageria spatioasa, bucataria, baia de serviciu, o camera de dormit cu dressing si baia adiacenta. La etaj, camerele sunt impartite pentru 2 apartamente a cate 2 camere fiecare, care sunt la finalizate "la rosu" si pot avea intrarea separata printr-o scara exterioara. Mansarda este open space, fiind spatioasa si luminoasa cu 6 ferestre. Strada, asfaltata si iluminata, are in vecinatate, la 100 m parcuri de stejari si tei, supermarket Mega Image, piata, diverse magazine, pizzerie, cafenea, spital la 200 m, gradinita, scoala, liceu, biserica, banci, farmacii, pompieri, SMURD, transport in comun (maxi-taxi) foarte frecvent. In curte se afla solar de legume, pomi fructiferi, vie si gazon amenajat cu sistem de automatizare. Pentru mai multe detalii, va rog, sunati la nr de tel 725 - arata telefon - . Multumesc pentru interes!

Pe site din 11-04-2023
Vizualizari 29
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 122 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bolintin-Deal.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bolintin-Deal. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bolintin-Deal.

Este Bolintin-Deal zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Giurgiu, Bolintin-Deal  - 340000 EURO Proprietar 340000 €
Vanzare casa Giurgiu, Bolintin-Deal - 340000 EURO Bolintin-Deal, Bolintin-Deal , jud. Giurgiu

Cristian Bogdan Gheorghe De vanzare vila in Bolintin Deal Giurgiu Bolintin-Deal

340000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(