Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Olt, Slatina - 86500 EURO

86500 €  De vanzare
Propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat, confort lux, situat la etajul 3/4. Apartamentul are o suprafata utila de 73 mp, fiind compus din living, 2 dormitoare, 1 baie (posibilitate de constructie a doua baie), 1 bucatarie, 2 balcone. Apartamentul este situat intr-un bloc linistit construit in anul 1984 cu o singura scara si 10 apartamente/ 2 apartamente pe etaj. In apropiere sunt diverse scoli si gradinite, la 3 min de Kaufland, Lidl, Carrefour, Piata rosie, de noul restaurat McDonald's si noul parc Parcul Tineretului. Apartamentul a fost renovat recent complet de la structura, refacute tencuielile, glet, finisaje, imbunatatiri multiple, au fost schimbate instalatiile electrice si sanitare, are izolatie de 2 cm pe interior si exterior este reabilitat termic cu 10 cm. Tamplaria exterioara este din PVC maro Salamander cu 7 camere si geam tripan cu low-e si 4 anotimpuri, astfel fiind foarte economic si eficient energetic, costurile de intretinere sunt foarte mici pe toata perioada anului. Mobila este inclusa in pret fiind facuta pe comanda pentru o optimizare perfecata a spatiului, materialele sunt de foarte buna calitate. Incalzirea se face cu centrala termica Ariston , 8 calorifere din aluminiu, iar racirea cu aer conditionat Whirlpool. Usa de la intrare este metalica de foarte buna calitate, iar usile din interior sunt Bella Casa , la fel si parchetul. Beneficiaza de spatiu de depozitare la subsol pentru diverse obiecte de ex. biciclete, role, trotinete pentru copii. Acesta se afla intr-o zona linistita cu locuri de parcare discponibile in spatele blocului unde circulatia este inchisa. Pentru detalii suplimentare, vizite si oferte de pret sunati la: 755 - arata telefon -

Pe site din 09-06-2023
Vizualizari 55
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 73 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Slatina.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Slatina. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Slatina.

Este Tineretului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  garsoniera Olt, Slatina  - 43500 EURO Proprietar 43500 €
Vanzare garsoniera Olt, Slatina - 43500 EURO Tineretului, Slatina , jud. Olt

Vand garsoniera confort I situata in zona Politia Circulatie (LIDL) la etajul 1 intr-un cartier linistit compusa din camera locuit, baie, bucatarie , hol si balcon. In apropiere la 2-3 minute scoala generala, parcul Tineretului gradinita ,supermarketuri Lidl , Profi , Mc Donalds banci , 5 minute de piata Zahana, 7 minute de gara Ca dotari : centrala termica Arison in balcon, televizor led , aragaz Bosch, masina de spalat Whirlpool renovata si utilata in 2023 ,granit si faianta in hol si baie . Parchet in camera, bucatarie si balcon , usa metalica, usi si ferestre din tamplarie pvc , balcon inchis cu tamplarie pvc, Masina de spalat , aragaz , hota , televizor. Blocul este reabilitat termic cu polistiren de 10 CM deci rezulta o eficienta energetica buna si un consum mic la incalzire pot demonstra cu facturile , vara nu bate soarele in geamuri fiind situata spre apus.Se vinde mobilata si utilata ..Bucatarie mobilata si utilata. Boxa la subsol foarte mare 5 metri lungime/3 metri latime. Subsolul este foarte curat. Toate documentele sunt gata pentru notariat. Se accepta credit ipotecar si prima casa dar pretul va creste cu 1000 euro 1 camera - Slatina , 1 camera - Olt

43500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(