Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Nord-Est - 108000 EURO

108000 €  De vanzare
Alexandru Badea OFERTA!!! 3 camere Cartierul Latin Se ofera spre vanzare un apartament de 3 camere in Cartierul Latin din zona Prelungirea Ghencea, situat la etajul 5 din 8, pozitionare pe mijloc, cu vedere pe fata. Imobilul este compus din 2 dormitoare spatioase, living generos, 2 bai, bucatarie mare, balcon si camera tehnica. Suprafata totala este de 98 mp, iar suprafata utila 95,1 mp. Proprietatea se ofera cu intregul mobilier (asa cum este prezentat in fotografii), piesa de rezistenta fiind dressingul de pe hol in 6 usi (3m x 2,38m). Incluse sunt si urmatoarele electrocasnice: AC 12000 BTU (Osaka), masina de spalat rufe (Bosch), combina frigorifica (Beko), masina de spalat vase (Bosch - 13 programe), plita, cuptor si hota electrica (Hansa). Blocul este receptionat in decembrie 2012 si este prevazut cu iazolatie termica din polistiren de 10 cm, ceea ce mentine o temperatura optima cu consum redus de gaz (centrala prorpie de apartament). Totodata, beneficiaza de supraveghere video (interior parter si parcare perimetrala), contorizare automata la curentul electric si apa curenta. Un plus este adus si de instalatia separata (cu instalatia individuala si contorizarea aferenta) existenta din constructia blocului, care permite pregatirea pentru montarea de panouri fotovoltaice si a pompei de caldura aferente. In vecinatatea blocului este un loc de joaca pentru copii si un parculet, iar la o distanta de 500m se gasesc: un alt loc de joaca, parculet, statie STB (122, 222), patiserie, 5toGO, Shop&Go, Sala de fitness, Brutarie artizanala, aprozar, carmangerie, Mega Image, Profi, restaurant-terasa, farmacie, cabinete medicina de familie, avocat, oftalmologie, librarie etc. Apartamentul se ofera spre vanzare si impreuna cu un loc de parcare suprateran (in proprietate), situat in perimetrul blocului. Pretul total pentru apartament si locul de parcare este de 108.000 euro, negociabil. Se accepta plata prin credit. Imobilul este disponibil. Nu doresc colaborarea cu agentiile imobiliare.

Pe site din 15-04-2024
Vizualizari 9
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bragadiru.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bragadiru. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bragadiru.

Este Nord-Est zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Nord-Est  - 71000 EURO Proprietar 71000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Nord-Est - 71000 EURO Nord-Est, Bragadiru

Mihai Falan 2 camere in Latin, boxa si parcare Casuta spatioasa si colorata isi cauta proprietar. Desi are 2 camere, are 72mp , o bucatarie spatioasa, camere luminoase, iar mobila a fost facuta fix pe dimensiunea camerelor. Nu e in varsta, din 2011, si pentru a fi prietenoasa are in dotare si: centrala proprie, frigider, aragaz, masina de spalat si aer conditionat. Casuta s-a pregatit si de noi proprietari: proaspat varuita, igienizata si temeinic curatata:) mai mult ca totul sa fie fara batai de cap are si loc de parcare ( proprietate) si boxa pentru articole voluminoase pe care le mai strangem in general. Cei interesati ii rugam sa ne dea un telefon si ne vedem curand. Casuta este libera la acest moment Doar APARTAMENTul 71.000 € + PARCARE SUPRATERANA VIZIBILA DIN APARTAMENT + BOXA GENEROASA 75 000 € Compartimentare: Decomandat Suprafata utila: 72 m² (balconul a fost inchis) Etaj: 6/8 Situat in blocul F2, Cartierul Latin. F2 este al doileal bloc la intrare in cartier. La parterul blocului exista magazine (Mega Image, Magazin fructe si legume, brutarie, Profi), Easy Box, coafor, farmacie, sala fitness. Statia STB la 50m de bloc, capat linii STB 122, 222. In 2024 va fi largita Prelungirea Ghencea la 2 benzi pana la str. Maracineni, iar in spatele cartierului au fost deschise noi variante de ocolire pt Prelungirea Ghencea. In toamna se va inaugura un parc de 3ha la 10 minute de mers pe jos (str. Ghidigeni). In cartier exista locuri de joaca pentru copii.

71000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Bucuresti, Nord-Est  - 46750 EURO Proprietar 46750 €
Vanzare apartament Bucuresti, Nord-Est - 46750 EURO Nord-Est, Bragadiru

Georgeta Abou Proprietar garsoniera Leroy Merlin Bragadiru Vand garsoniera, direct proprietar fara comision mobilata si utilata si cu loc de parcare. Zona Leroy Merlin Bragadiru, et 7 din 8, constructie 2022 cu balcon inchis, intabulata, 38mp construit. Contracte la gaz si energie electrica facute.Garsoniera se afla in zona case vile, cu vedere panoramica asupra Bucuresti-ului care nu se poate bloca. Pret 46750 euro cu parcare inclusa. Confort: Lux Tip imobil: Bloc de apartamente Comision cumparator: 0% Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 1 Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

46750 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(