Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Valcea, Ramnicu Valcea - 75000 EURO

75000 €  De vanzare
PROPRIETAR vand Apartament 2 Camere la km 0, Ultracentral Ramnicu Valcea, scara de langa Union. Suprafata totala de 58m² ofera confort si functionalitate. Etaj 3 din 4, cu parter inalt. Dispune de: - 2 camere spatioase - Bucatarie open space cu hol - Baie - Balcon inchis cu termopan si jaluzele exterioare - Acces in parcarea cu bariera din curtea interioara (se parcheaza la liber) - Utilitati: centrala termica, masina de spalat vase si rufe, cuptor nou, frigider nou, jaluzele exterioare black-out noi la ambele camere, aer conditionat, parchet din bambus, plase insecte la toate geamurile, instalatii din cupru, etc. - Bloc reabilitat termic pentru eficienta energetica (iarna nu scade temperatura sub 21 grade cu centrala oprita) Se vinde mobilat si utilat. Pentru mai multe informatii si stabilirea unei vizionari va rog sa sunati la unul din numerele din anunt. 2 camere - Ramnicu Valcea , 2 camere - Valcea

Pe site din 10-04-2024
Vizualizari 34
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 58 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Ramnicu Valcea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Ramnicu Valcea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ramnicu Valcea.

Este Ultracentral zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Valcea, Ramnicu Valcea  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Valcea, Ramnicu Valcea - 75000 EURO Ultracentral, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Apartament Ultracentral Modern Str.General Magheru(Ana Ipatescu) Se vinde mobilat si utilat, toate electrocasnicele noi: --Aer Conditionat --Centrala Proprie --Geamuri termopan --Frigider --Aragaz --Masina de spalat --Cuptor cu microunde 2 camere - Ramnicu Valcea , 2 camere - Valcea

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Valcea, Ramnicu Valcea  - 73500 EURO Proprietar 73500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Valcea, Ramnicu Valcea - 73500 EURO Ultracentral, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Ultra Central 2 Camere Ultracentral / Mobilat / Parter / Balcon Vand Apartament 2 Camere Mobilat, Utilat, Parter + balcon, pretabil spatiu comercial ! Bloc cu 4 etaje si o singura scara. Strada Emil Avramescu. Apartament renovat complet in 2021! A fost folosit ca regim hotelier (aprox. 2 ani) si inchiriat la peraoana fizica (1 an) Apartamentul detine: -Centrala termica pe gaz cu izolatie si incalzire in pardoseala. -Tripan Salamander + rulouri exterior. -Ac 12000 BTU + wifi. -2 x Smart Android TV. -Frigider. -Masina de spalat rufe.

73500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(