Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Ilfov, Bragadiru - 89500 EURO

89500 €  De vanzare
Apartament 2 camere,zona de vest a capitalei,in ansamblul Cubic 4,constructie din anul 2014,cu suprafata de 64 m patrati,la etajul 2 din 4,situat pe Prelungirea Ghencea,Ilfov,Bragadiru,complet mobilat&utilat,centrala proprie,aer conditionat,loc de parcare,terasa spatioasa de 14 m patrati acoperita cu pergola retractabila,parc privat al blocului,centru comercial aflat vis a vis,zona linistita,strada privata cu bariera,statie STB la 2 min de imobil,gradinite&scoli in apropiere,locatia se afla la 15 min distanta de AFI Cotroceni plus o super panorama de pe terasa spre Pasajul Domnesti 2 camere - Bragadiru , 2 camere - Bucuresti - Ilfov

Pe site din 11-04-2024
Vizualizari 6
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 50 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bragadiru.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bragadiru. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bragadiru.

Este Vest zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Garsoniera de vanzare Cubic 7 Prelungirea Ghencea Ghencea Agentie - 0 comision - exclusivitate 48000 €
Garsoniera de vanzare Cubic 7 Prelungirea Ghencea Ghencea Vest, Bragadiru , jud. Ilfov

Bine ai venit într-o oază de eleganță și confort, în inima prestigioasei ansambluri rezidențiale Cubic 7! Această garsonieră decomandată te întâmpină cu brațele deschise, oferindu-ți un spațiu generos și luminos, perfect conturat pentru a-ți îmbrățișa stilul de viață modern. Situată la etajul 3, această locuință te îmbie cu spatii largi si multa liniștea și confortul de acasă. Cu o suprafață generoasă de 39 de metri pătrați, fiecare colțișor este meticulos amenajat pentru a te întâmpina cu căldură și ospitalitate. Experimentează confortul absolut într-o garsonieră complet mobilată și utilată, gata să-ți îndeplinească fiecare dorință și nevoie. Bucătăria modernă este echipată cu electrocasnice și ustensile, invitându-te să-ți încânte papilele gustative în timp ce prepari cele mai delicioase mâncăruri. Zona de living te îmbie la relaxare și socializare, fiind perfectă pentru momente de destindere sau întâlniri cu cei dragi, cat si pentru somn linistit. În plus, beneficiind de parcare proprie, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la găsirea unui loc de parcare, iar accesul facil către mijloacele de transport în comun și numeroasele facilități din zonă adaugă un plus de confort și comoditate. Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, nu ezita să ne contactezi!

48000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(