Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Arad, Arad - 48000 EURO

48000 €  De vanzare
Proprietar, vand apartament 57 mp, 2 camere si dresing et. 3, bd. Revolutiei 35, bloc situat in curte cu vedere pe 2 parti I.C. Bratianu si curte, intr-o zona linistita, cu acces rapid la scoli, gradinite, magazine, farmacii. Apartamentul este pretabil pentru renovare, are balcon inchis cu termopan, usa de la intrare noua si geamuri termopan. Exista posibilitatea de introducere a incalzirii cu centrala proprie pe gaz. Informatii suplimentare la telefon. Zero sapte doi trei unu opt sapte doi opt zero. 2 camere - Arad , 2 camere - Arad

Pe site din 24-04-2024
Vizualizari 13
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Arad.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Arad. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Arad.

Este Revolutiei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Arad, Arad  - 163800 EURO Proprietar 163800 €
Vanzare apartament cu 2 camere Arad, Arad - 163800 EURO Revolutiei, Arad , jud. Arad

Va propun spre vanzare un apartament situat in complexul rezidential ARAD PLAZA, una dintre cele mai exclusiviste cladiri din Arad. Apartamentul este situat la etajul 2/6 cu o vedere asprua gradinilor supendate de la etajul 1. , respectiv asupra Bisericii Evanghelice-Lutherane , situat pe bdul Revolutiei. Imobilul este alcatuit cf schitei atasate din dormitor, bucatarie cu living open space, hol mobilat garderoba, baie si o terasa pe care poti savura cafeau de dimineata alaturi de o priveliste minunata. Apartamentul se vine mobilat utilat la cheie . Apartamentul este situat la etajul 2, desfasurandu-se pe o suprafata utila de 84 mp. compartimentat astfel: un living spatios si luminos, bucatarie open space, loc de servit masa, dormitor, baie si balcon, toate mobilate si utilate cu mobila si aparatura moderna de cea mai buna calitate. Imobilul dispune de centrala proprie, aer conditionat, sistem de control COMPUTHERM e280 Wi-Fi de la distanta. Pentru mai multe detalii, OFERTARI / PROPUNERI contactati-ma cu incredere! PROPRIETAR! 2 camere - Arad , 2 camere - Arad

163800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(