Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Ilfov, Otopeni - 1000 EURO lunar

1000 €  De inchiriat
Vad | 2 incaperi | 40 mp | vitrina 3 m | Razoare | Drumul Sarii 144 Spatiu comercial foarte vizibil, situat chiar in intersectia Razoare care uneste Drumul Taberei, Drumul Sarii, Trafic greu, Panduri. Foarte aproape de statia de metrou, cea de autobuz si tramvai. Exista trafic pietonal in special la orele de varf, multi oameni fiind nevoiti sa schimbe aici mijlocul de transport. Zona este in plina dezvoltare, au fost construite aici multe cladiri de birouri si rezidentiale care urmeaza a fi date in folosinta. (One Cotroceni Park) Spatiul are o suprafata de 40 de mp cu vitrina de 3 m la strada. Este compus din doua incaperi gandite ca si spatiu comercial si birou. Aceasta compartimentare este din rigips si se poate modifica daca se doreste acest lucru. Exista si un grup sanitar aferent acestui spatiu. Incalzirea se face cu centrala pe gaze. Birouri - Spatii comerciale - Otopeni , Birouri - Spatii comerciale - Ilfov

Pe site din 07-04-2024
Vizualizari 8
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 40 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Otopeni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Otopeni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Otopeni.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Ilfov, Otopeni  - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere spatii comercial Ilfov, Otopeni - 400 EURO lunar Central, Otopeni , jud. Ilfov

SPATIU DE INCHIRIAT OTOPENI CENTRAL!PENTRU DEPOZITARE SAU BIROURI ! Spatiul are 45m2+terasa descoperita 30m2 detine apa curenta,canalizare,aer conditionat ! Se afla pe Strada Traian nr 14 la o distanta de 100m de primarie,50m de farmacia catena Se cere luna in curs de chirie +1 luna garantie Persoana de contact: 07******26 Doamna Nela Birouri - Spatii comerciale - Otopeni , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti - Ilfov

400 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(