Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Vrancea, Focsani - 1300 EURO lunar

1300 €  De inchiriat
Spatiu comercial ultracentral 90mp utili. Adresa: BULEVARDUL UNIRII 69. Focsani. Intrare principala fata si secundara in spate(scoala nr.9) Utilitati: trifazic, pompa de caldura noua cu venticonvectoare, apa canal, gunoi. Pret 1300€+TVA Birouri - Spatii comerciale - Focsani , Birouri - Spatii comerciale - Vrancea

Pe site din 08-04-2024
Vizualizari 127
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 90 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Focsani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Focsani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Focsani.

Este Ultracentral zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Vrancea, Focsani  - 800 EURO lunar Proprietar 800 €
Inchiriere spatii comercial Vrancea, Focsani - 800 EURO lunar Ultracentral, Focsani , jud. Vrancea

Angel Olaru Spatiu comercial ultracentral Focsani Spatiu situat ultracentral, pe str. Stefan cel Mare 19, vis-a-vis de scoala nr. 9, compus din doua camere, hol, grup sanitar. Toate utilitatile, trei cai de acces, aer conditionat, centrala termica. Expunere stradala de 10 ml, respectiv 5 ml, fiind situat pe coltul cladirii. Se inchiriaza tot la 800 euro luna sau partial, 600euro luna si 500 euro luna. Tel: .

800 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Vrancea, Focsani  - 800000 EURO lunar Proprietar 800000 €
Inchiriere spatii comercial Vrancea, Focsani - 800000 EURO lunar Ultracentral, Focsani , jud. Vrancea

Zona 0 ultracentral! Nu este monument istoric ! Va oferim spre vanzare spatiu comercial,clinica medicala ,banca ,/birouri cu suprafata 150 mp etaj + 150 mp la parterul + 50 mp subsol/beci -acestei proprietati situata in zona ultracentrala a orasului Focsani, intr-o zona cu trafic pietonal intens si anume langa Electrica. Spatiul dispune si de 200 +200 de mp curte libera care poate fi folosita atat ca parcare cat si in alte scopuri. Proprietatea dispune de toate utilitatile si se poate adapta in functie de activitatea dorita. Pentru mai multe detalii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati. A fost renovata in 2008 dublati peretii cu caramida dimensiune pereti 1 m Este evaluata la 1 mil € Spatiul are chiriasi ! Venit 2500€ Teren -850 mp Parter 151,40mp , etaj 157,65mp subsol 50 mp Zona 0 zona centrala Proprietar ! Birouri - Spatii comerciale - Focsani , Birouri - Spatii comerciale - Vrancea

800000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(