Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Alba, Calnic - 1000 EURO lunar

1000 €  De inchiriat
Inchiriez depozit. Se afla situat in localitatea Calnic la 10 km de Sebes. Are 600 mp si un pod inalt de 600 mp. Acces usor la autostrada, posibilitate amenajare rampa pentru camioane, birouri etc. Este construita pe piloni, izolata + termopane , peretii exteriori de 60cm. Pentru mai multe detalii la telefon.

Pe site din 19-04-2024
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 600 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Calnic.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Calnic. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Calnic.

Este Calnic zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Alba, Calnic  - 37000 EURO Proprietar 37000 €
Vanzare casa Alba, Calnic - 37000 EURO Calnic, Calnic , jud. Alba

De vanzare Casa saseasca cu sura mare, pivnita, fantana total 1625 mp la calnic pt detalii 07******79 sau mesaj in privat Pretul de 37000€ este doar pt casa cu teren total 700mp grandina 925mp cu intrare pe alta strada si sura este la 25000€ Case de vanzare - Calnic , Case de vanzare - Alba

37000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Alba, Calnic  - 110000 EURO Proprietar 110000 €
Vanzare casa Alba, Calnic - 110000 EURO Calnic, Calnic , jud. Alba

Se vinde gospodarie in Calnic la 12 km de Sebes ( judetul Alba), in perfecta stare de a fi locuibila si utilata complet. Suprafata totala teren : 4512 mp Suprafata utila locuibila : 147 mp Casa este compusa din 2 cladiri . Prima cladire este compusa din: hol, living, dormitor, baie si bucatarie. Cea de a doua cladire: bucatarie, camara, dormitor, hol, living si baie. Proprietatea dispune de gresie, faianta, geamuri termopan in totalitate, parchet, incalzire cu teracota pe lemne si semineu centralizat pe lemne cu calorifere. Alte anexe : curte interioara, sura , grajd, cotete si 2 pivnite generoase de 25 si 50 mp. Gradina este inzestrata cu diferiti pomi fructiferi: meri, peri, nuci, piersici, pruni, vita de vie, zmeura si capsuni. Utilitati: electricitate, apa curenta, canalizare. Mentionez ca drumul este in curs de asfaltare si zona este linistita. Merita vazuta . Telefon:07******81 Pret: 110.000 euros, negociabil. Case de vanzare - Calnic , Case de vanzare - Alba

110000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(