Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Prahova, Ploiesti - 320 EURO lunar

320 €  De inchiriat
Cameliu Damaschin Inchiriere: 2 case renovate pt. birouri Inchiriez 2 corpuri de casa renovate recent, cu utilitati separate, (pretabil pentru spatii birouri), 2+2 camere, 2 bai+1 grup sanitar, 1 bucatarie, 50+40 mp si curte in fata si spatele caselor, disponibilitati parcare in curte sau pe strada, din str. Gageni, intr-o zona linistita, la 1Km de centru.Pret: 500+400 EPentru alte detalii ne auzim telefonic!

Pe site din 17-04-2024
Vizualizari 8
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 50 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Ploiesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Ploiesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ploiesti.

Este Ploiesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Prahova, Ploiesti  - 800 EURO lunar Proprietar 800 €
Inchiriere casa Prahova, Ploiesti - 800 EURO lunar Ploiesti, Ploiesti , jud. Prahova

Casa batraneasca cu teren 2666 mp, necesita imbunatatiri, sat linistit si asfaltat, se afla la 40 km de municipiul Ploiesti. Terenul are fantina dar cu posibilitate de racordare la reteaua de apa. Case de inchiriat - Podgoria , Case de inchiriat - Prahova

800 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  casa Prahova, Ploiesti  - 800 EURO lunar Proprietar 800 €
Inchiriere casa Prahova, Ploiesti - 800 EURO lunar Ploiesti, Ploiesti , jud. Prahova

Proprietar direct inchiriez casa tip vila din zona centrala a orasului Ploiesti(fostul sediu Adecco Resurse Umane). Situata langa stadionul Ilie Oana Petrolul Imobilul contine: -4 camere -1 spatiu protocol parter -2 bai -1 spatiu de dopozitare -garaj subteran -mansarda Acesta este utilat cu: -sistem supraveghere video -sistem alarma -2 aere conditionate -mobilier de birouri Suprafata utila 150mp Pret: 800 euro Case de inchiriat - Ploiesti , Case de inchiriat - Prahova

800 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  casa Prahova, Ploiesti  - 2500 EURO lunar Proprietar 2500 €
Inchiriere casa Prahova, Ploiesti - 2500 EURO lunar Ploiesti, Ploiesti , jud. Prahova

Dana Inchiriez casa,imobil in Ploiesti cu 2500 lei pe luna. Casa are 4 camere,baie,bucatarie,curte,masina Inchiriez casa,imobil in Ploiesti cu 2500 lei pe luna. Casa are 4 camere,baie,bucatarie,curte,masina de spalat automata,suprafata utila 118m patrati,curte 210m patrati,zona ultracentral, zona judecatoriei Ploiesti,liniste fara zgomote auto,centrala Ariston noua,instalatie noua pe calorifere,contoare individuale pt curent,apa si gaze,statie la 20m de curte,casa invelita cu tigla si tine f racoare vara,fara infiltratii in tavan,geamuri termopane. Se si vinde la pretul de 90 000 euro.

2500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  casa Prahova, Ploiesti  - 1300 EURO lunar Proprietar 1300 €
Inchiriere casa Prahova, Ploiesti - 1300 EURO lunar Ploiesti, Ploiesti , jud. Prahova

Adriana Ene Inchiriere vila central Proprietar, inchiriez casa situata in centrul orasului Ploiesti, in apropiere de Catedrala. Vila are o suprafata utila de aproximativ 300 mp si dispune de parter, etaj, mansarda. Parterul este alcatuit din living room, dining room, bucatarie, baie, garaj. Etajul are 3 dormitoare 2 bai si zona de living. Mansarda este un alartament de 2 camere si baie, o terasa mare cu jacuzzi Vileroy@Boch de 6 persoane. Locuinta este complet sau partial mobilata, in functie de cerere. Finisajele de lux si zona centrala, linistita sunt potrivite atat pentru locuit cat si pentru spatiu de birouri. Pret de inchiriere 1300 luna, usor negociabil. Contact

1300 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  casa Prahova, Ploiesti  - 550 EURO lunar Proprietar 550 €
Inchiriere casa Prahova, Ploiesti - 550 EURO lunar Ploiesti, Ploiesti , jud. Prahova

Sult Inchiriere imobil Inchiriez imobil 2 apartament duplex (vila) situat in Ploiesti, str. Radu Buzescu, nr.41-43, suprafata 250 mp/apartament.Pret foarte, foarte avantajos.

550 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  casa Prahova, Ploiesti  - 600 EURO lunar Proprietar 600 €
Inchiriere casa Prahova, Ploiesti - 600 EURO lunar Ploiesti, Ploiesti , jud. Prahova

Florentin Toma Inchiriere camera la curte Prahova Ploiesti

600 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(