Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa 4 camere Bucuresti, Centura - 950 EURO lunar

950 €  De inchiriat
Marius Dinu Casa Domnesti P+1,175mp util, 4 camere, 3 bai, curte 300m2 PetFriendly Direct proprietar, inchiriez casa P+1, 175mp utili, 4 camere, 3 bai, curte frontala 80m2, curte laterala 220m2. Casa se afla la 3km de centura Bucuresti intr-o zona linistita si aerisita a Domnesti-ului. Casa si curtea este PET FRIENDLY Pretabil si pentru companii/birou/gradinita/afterschool Dotata, Mobilata si Utilata complet: Apa, Canal, Gaz, Curent Trifazic(380v), Centrala Gaz Bucatarie complet utilata: Combina frigorifica, congelator, masina de spalat vase, cuptor profesional, TV, microunde Curte cu foisor, mobilier terasa si gratar pe gaz propan, trambulina Parter: Hol de intrare Living open space cu geamuri tip golf Bucatarie si terasa Baie Depozitare camera tehnica Etaj: Hol Birou Dormitor Baie cu cada Dormitor matrimonial cu baie separata Balcoane la dormitoare Spatiu de depozitare in pod. Imprejurimi: Loc de Joaca 700m Mega Image 500m Piscina Spa Domnesti 1km Penny 1.2 km Gradinita Privata Universul Copiilor 1.2 km Statie RATB 300m Complex Sinsay, Jysk, Profi, Kik 1.5km Garantie: 1 luna chirie in avans. Casa se afla in renovari de primavara si este disponibila imediat. Detalii extra si vizionari la 0773.853.132 - Marius Numar niveluri imobil: 2 Numar Bai: 3 Comision cumparator: 0% Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 3 Curent Apa Canalizare Gaz incalzire Clima Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

Pe site din 08-04-2024
Vizualizari 4
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 300 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Domnesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Domnesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Domnesti.

Este Centura zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Olt, Domnesti  - 850 EURO lunar Proprietar 850 €
Inchiriere casa Olt, Domnesti - 850 EURO lunar Centura, Domnesti , jud. Olt

casa individuala, pozitionata in localitatea Clinceni, zona Peny, Put Olteni, un Km de pasajul centura Domnesti, constructie anul 2000, cu un teren aferent de 600 mp. Casa este desfasurata pe parter si etaj, avand toate utilitatile racordate. La parter cu suprafete generoase avem un living room si dining, bucatarie, baie, terasa acoperita, pivnita sub terasa si garaj, incluse in ampreta casei. La etaj sunt 4 dormitoare baie, balcon terasa acoperita. Scara interioara este placata cu marmura. Mobilata partial Case de inchiriat - Domnesti , Case de inchiriat - Bucuresti - Ilfov

850 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(