Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Ilfov, Corbeanca - 2000 EURO lunar

2000 €  De inchiriat
Vila de inchiriat in complexul Paradisul Verde Corbeanca , suprafata 250 mp utili si 572 mp teren , P+ 1E, formata din 3 dormitoare, 3 bai, 2 dressinguri, living, dining, bucatarie mobilata si utilata cu electrocasnice premium, garaj, balcoane si terase pentru fiecare incapere , degivrare, videointerfon, incalzire prin pardoseala, mobilata partial , curte amenajata.paza 24/24h Case de inchiriat - Voluntari , Case de inchiriat - Bucuresti - Ilfov

Pe site din 07-04-2024
Vizualizari 8
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 250 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Corbeanca.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Corbeanca. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Corbeanca.

Este Paradisul Verde zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Ilfov, Corbeanca  - 1300 EURO lunar Proprietar 1300 €
Inchiriere casa Ilfov, Corbeanca - 1300 EURO lunar Paradisul Verde, Corbeanca , jud. Ilfov

Situata la liziera padurii, intr-un ansamblu rezidential privat, aceasta vila eleganta si spatioasa, cu privelisti verzi neobturate, este perfecta pentru o familie care isi doreste o viata in mijlocul naturii, dar cu toate atributele unei vieti moderne si confortabile. Ansamblul este format din 125 de vile cu arhitectura eleganta si unitara, spatii verzi extinse, strazi asfaltate generoase si bine iluminate, infrastructura completa de utilitati, loc de joaca pentru copii, teren de baschet, acces securizat, servicii de administrare si nu in ultimul rand, o comunitate formata in peste 10 ani, cu familii civilizate, discrete si primitoare. Vila este foarte spatioasa si luminoasa si este compusa din: 3 dormitoare, 3 bai, living de 40 mp, cu zona de dining, bucatarie generoasa, mobilata si utilata, spatii pentru depozitare, balcon cu vedere frumoasa catre padure, curte amenajata. Este impartita astfel: PARTER: hol de intrare, bucatarie 10 mp, deschisa catre zona de dining si living (40 mp), camera pentru depozitare/spalatorie, spatiu aditional pentru depozitare, baie de serviciu cu aerisire naturala. ETAJ: hol de acces, dormitor matrimonial de 16 mp, cu pat dublu, dressing incorporat si baie proprie de 6.8 mp, 2 dormitoare secundare cu vedere frumoasa spre padure - un dormitor amenajat pentru copil, al doilea, cu balcon - pentru birou sau camera de oaspeti. Cele 2 dormitoare secundare sunt deservite de o baie separata, cu dus. De la etaj exista acces catre pod, cu zona aditionala de depozitare. Curtea este amenajata cu gazon si mobilier de gradina, iar in dreptul proprietatii sunt rezervate 2 locuri de parcare. Casa se inchiriaza complet mobilata si utilata, cu toate echipamentele necesare, fiind disponibila de la data de 1 Mai. in imediata apropiere a ansamblului Corbeanca Park se gasesc: statie de masina, gradinite, scoli private si de stat, magazine (Mega Image, Lidl, farmacii, restaurante, Sport & SPA Paradisul Verde, etc), iar la 10 minute DN1 Value Centre, Therme, Aeroport - 15 min. Pentru orice alte detalii, va stau cu placere la dispozitie. Case de inchiriat - Corbeanca , Case de inchiriat - Bucuresti - Ilfov

1300 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(