Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Neamt, Buhalnita - 600 EURO lunar

600 €  De inchiriat
inchiriez cabana la munte cu doua dormitoare unul matrimonial si unul cu doua paturi 90x200cm care se pot uni pentru a se transforma in matrimonial, living cu bucatarie si canapea extensibila, baie mare cu dus. Sistemul de incalzire al locuintei este cu incalzire in pardoseala. Bucataria este dotata cu plita electrica si masina de cafea Nespresso cu capsule (compatibile si cele de la Lavazza), frigider mare. Smart TV. Internet wifi. Afara avem amenajat si un gratar. Cabana este nou construita, terminata in martie 2024 cu o suprafata utila de 66m², situata la 400m distanta de strada asfaltata, 200m pana la padure si 800m pana la lac. Este perfecta pentru relaxare totala in liniste, neavand vecini (doar proprietarii locuiesc la cabana de langa). Zona in care e amplasata este perfecta pentru drumetii si plimbare in natura, o oaza de liniste pentru cine vrea sa isi incarce bateriile in natura! Mai multe detalii in privat sau la telefon 0 *************** 4 Case de inchiriat - Buhalnita , Case de inchiriat - Neamt

Pe site din 11-04-2024
Vizualizari 8
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 66 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Buhalnita.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Buhalnita. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Buhalnita.

Este Buhalnita zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Neamt, Buhalnita  - 180000 EURO Proprietar 180000 €
Vanzare casa Neamt, Buhalnita - 180000 EURO Buhalnita, Buhalnita , jud. Neamt

Se vinde proiect deosebit situat in sat Buhalnita, com. Hangu. Jud. Neamt cu o panorama deosebita asupra muntilor Ceahlau , cu deschidere directa la DN15 (reabilitat cu covor asfaltic in 2022), racordat la toate utilitatile zonei ( canalizare, apa, curent, fibra optica), compus din 7 cabanute de vacanta, un spatiu comun (bucatarie, toaleta si sala de mese), o anexa ( sauna , toaleta, o zona de gratar) si o cabana existenta compusa din 3 dormitoare si baie. Tot proiectul este amplasat pe o suprafata de 2365 mp. Pretul va fi in functie de etapa in care se va afla proiectul in momentul vanzarii, lucrarile continuand la proiect. Pret stadiu actual 180.000 euro. Case de vanzare - Ruginesti , Case de vanzare - Neamt

180000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(