Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Ilfov, Bragadiru - 495 EURO lunar

495 €  De inchiriat
Inchiriez vila tip duplex, toate utilitatile si mobilata in Bragadiru, vis-a-vis de Leroy Merlin Soseaua Alexandriei, 3 camere, 2 bai, garaj, suprafata 110 mp si curte in suprafata 70 mp. Vila are centrala termica, aer conditionat, Wi-Fi high speed, TV, cuptor microunde, etc. La parter se afla un living cu iesire in terasa, o bucatarie inchisa si o baie. La etaj sunt 2 dormitoare separate si o baie. Magazine, coafor, STB in apropiere. Fara animale de companie. Se inchiriaza mobilata si utilata. Detalii la telefon 07******67 si 07******46 Case de inchiriat - Bragadiru , Case de inchiriat - Bucuresti - Ilfov

Pe site din 04-04-2024
Vizualizari 22
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 110 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Bragadiru.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Bragadiru. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bragadiru.

Este Leroy Merlin zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Ilfov, Bragadiru  - 1100 EURO lunar Proprietar 1100 €
Inchiriere casa Ilfov, Bragadiru - 1100 EURO lunar Leroy Merlin, Bragadiru , jud. Ilfov

Se ofera spre inchiriere o rezidenta de lux, intr-o zona deosebita in continua dezvoltare.Vila spatioasa, construita in regie proprie, pe strada Libertatii, strada privata, la o distanta de cateva minute de Leroy Merlin, de STB, supermarket, gradinita, etc. Teren curte 429 mp, deschidere mare 22ml. Amprenta casa 98mp. Curtea este amenajata cu pavele, gazon, pomi fructiferi, brazi, plante exotice . Garaj, masina 1 loc, plus posibilitatea de a parca inca 2-3 masini si in fata curtii. Bucatarie de vara dotata cu aragaz , chiuveta, gratar, dulapuri, sistem audio. Magazie pentru scule, masina tuns iarba, trimmer etc.. Vila a fost construita in regie proprie in 2017 si are regim inaltime P+1 etaj+pod. Suprafata utila 160mp, Suprafata totala 220mp. Clasa energetica A (costuri mici la mentenanta). Vila are 4 camere, living 44 mp, 3 dormitoare unul dotat cu baie proprie si walking dressing, 3 bai, hol mare la intrare, bucatarie mare deschisa, 1 balcon, 2 terase, centrala Viessman 35 kw in condensatie, supraveghere video prin ip in 1080 full hd. Finisajele de lux ofera un aer exclusivist. Nu acceptam animale . Vila se inchiriaza mobilata si utilata in sistem rezidential office pentru pretul de 1100 EURO, nu se adauga TVA. 1 luna avans+ 2 luni garantie. Contract minimum 1 an. Case de inchiriat - Bragadiru , Case de inchiriat - Bucuresti - Ilfov

1100 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(