Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament Harghita, Miercurea Ciuc - 350 EURO lunar

350 €  De inchiriat
Csaba De inchiriat apartament cu 3 camere Miercurea Ciuc De inchiriat apartament cu 3 camere, renovat si mobilat(mobila si usi facute la comanda, frigider, masina de spalat rufe)-3 camere cu hol, cu intrare separat, bucatarie, camara, baie, balcon incorporat, pivnita-57 m2-parcare in fata sau in spatele blocului-etajul 4, pod izolat termic-centrala termica (cu gaz)-geamuri termopan (3 foi de sticla)-la 300 m, gara-cfr-la 200 m, gara-autobuze-la 300 m, piata agroalimentara-la 500 m, centrul orasului

Pe site din 20-04-2024
Vizualizari 33
Persoane interesate 3

Caracteristici:

Suprafata utila: 57 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Miercurea Ciuc.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Miercurea Ciuc. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Miercurea Ciuc.

Este Gara zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Harghita, Miercurea Ciuc  - 175000 EURO Proprietar 175000 €
Vanzare casa Harghita, Miercurea Ciuc - 175000 EURO Gara, Miercurea Ciuc , jud. Harghita

Szecseny Miercurea Ciuc / Zona Turistica / Strada Meleg Arok / Casa Nr 65 Avem placerea sa va prezentam spre vanzare o vila eleganta, spatioasa si luminoasa, construita cu grija si cu cele mai bune materiale, pentru ca tu sa beneficiezi de o constructie sigura, de lunga durata. Vila are ca componenta parter si etaj, avand amprenta de 92 mp rezultand o suprafata utila de 184 mp si beneficiaza de 5 camere, din care 4 sunt dormitoare – 4 individuale (cu dressing si baie proprie), living spatios, doua bai, bucatarie moderna si terasa acoperita cu acces din living. La parter se afla si camera tehnica a centralei pe lemne. In componenta terenului se regaseste si un mic parau ( apa curgatoare ). Propietatea dispune de centrala termica pe lemne care distribuie agentul termic in fiecare camera prin intermediul caloriferelor. Centrala termica Melinda are racordat un horn de inox izolat thermic. Casa dispune de sistem de securitate cu supraveghere video 24/7, acces la internet 24/7. Parter compus din living + bucatarie open space , baie si camara. Etaj compus din 3 dormitoare , baie, dressing, hol. Parter compus din living+bucatarie open space , baie si camara Placa beton intre parter si etaj, sa folosit Fier beton in realizarea placi intre parter si etaj, fierul beton sa legat manual nu sa folosit plasa. Izolatie pod spuma profesionala cu celula inchisa. Invelitoare acoperis tip tigla Bramac sub care se bate astereala + folie anticondens. Usi si geamuri exterioare tip tamplarie PVC, 5 camere cu 2 foi de sticla; Finisajele sunt facute anul acesta 2022. Utilitati: curent, apa si fosa septica. Terenul pe care se afla vila are o suprafata totala de mp, 400 mp Pe toata lungimea proprietati se afla un parau, deasupra careia am construit un foisor lungimea de 9 m si latmea de 4m. Amplasata in localitatea , Szecseny Miercurea Ciuca se afla la doar 5 minute distanta cu masina pana la gara CFR si supermarket Penny si Kaufland, Dedeman si 10 minute pana in Centrul Civic al orasului , fiind zona ideala pentru cei care isi doresc sa se bucure de liniste si aer curat, dar care in acelasi timp au nevoie de acces facil catre oras. Materialele folosite la constructie includ caramida Porotherm - BCA, tamplarie termopan cu foi de sticla, culoare wenge (GEALAN S9000), izolatie exterioara 10 cm cu densitate [100 antifoc ], Constructie BCA , Siceram T30 + izolatie polyester 10 cm, EPS 80; ANUL CONSTRUCTIEI 2022 . CADASTRU si INTABULARE LA zi. Case de vanzare - Miercurea-Ciuc , Case de vanzare - Harghita

175000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(