Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii 1 mp Vrancea, Vrancioaia - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 1 mp Vrancea, Vrancioaia - 0 EURO Vrancioaia, Vrancioaia , jud. Vrancea

Vând teren intravilan, comuna Vrâncioaia, sat Ploștină, Județul Vrancea. Terenul este situat într-o zonă cu un peisaj deosebit. Se află la şosea asfaltată, cu acces la utilităţi (energie electrică, apă de la reţeaua publică, telefonie mobilă). Mai multe detalii la telefon).

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 30 ha Vrancea, Vrancioaia - 5000 EURO Proprietar 5000 €
Vanzare terenuri agricol 30 ha Vrancea, Vrancioaia - 5000 EURO Vrancioaia, Vrancioaia , jud. Vrancea

Teren extravilan,suprafata, 2,80ha (pasuni).punctul Vadul Body. Tel 767 - arata telefon - .

5000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Vrancea, Vrancioaia - 17000 EURO Proprietar 17000 €
Vanzare terenuri constructii Vrancea, Vrancioaia - 17000 EURO Vrancioaia, Vrancioaia , jud. Vrancea

Casa contine:2 dormitoare,baie,bucatarie,beci,debara,hol,si la etaj 1 camera si balcon care nu sunt finalizate, curte cu alee betonata si spatiu verde in fata casei cu gradina in spate si faneata. Utilitati : curent electric, apa ,fosa septica .apa calda la boiler electric si soba pe lemne.Casa se afla in centrul comunei Vrancioaia,primaria,scoala,market,foarte aproape. Mai multe detalii la telefon.

17000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 16.1 ha Vrancea, Vrancioaia - 161000 EURO Proprietar 161000 €
Vanzare terenuri constructii 16.1 ha Vrancea, Vrancioaia - 161000 EURO Vrancioaia, Vrancioaia , jud. Vrancea

Teren intravilan la munte Vrancea, cu utilitati Terenul este situat intr-o zona cu un peisaj deosebit. Se afla la sosea asfaltata, cu acces la utilitati (energie electrica, apa de la reteaua publica, internet catv, telefonie mobila), avand o deschidere de 41m la strada. Terenul se afla in com Vrancioaia si se vinde numai in intregime., suprafata totala: 16100, Front stradal: 41Acces: Amenajare strazi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transportUtilitati: Utilitati Generale: Apa, Curent trifazic, Utilitati in zona, CurentAlte caracteristici: Alte caracteristici: Acces auto, La sosea, Teren imprejmuit

161000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 1 camere Vrancea, Vrancioaia - 31500 EURO Proprietar 31500 €
Vanzare casa 1 camere Vrancea, Vrancioaia - 31500 EURO Vrancioaia, Vrancioaia , jud. Vrancea

Casa a fost construita in 1998- 2000 din BCA (parter) si lemn (mansarda). E mobilata si utilata aproape complet. Parterul are doua dormitoare, living, bucatarie, camara si baie. La mansarda are un hol, o camera si trei balcoane. La demisol este o incapere care poate fi folosita ca garaj, magazie, crama etc. Apa pentru bucatarie si baie provine de la reteaua publica, incalzirea se face de la centrala pe lemne. Contine fosa septica. Alte facilitati: cablu tv, internet, telefonie mobila, sosea asfaltata. Casa se afla in apropierea unui rau. Terenul pe care este amplasata are 389 m^2(conform schitei de carte funciara). La cerere se poate pune la dispozitie, contra cost, si un teren intravilan aflat in apropiere. Casa se afla in com Vrancioaia.

31500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.